- 29 Nisan 2016
- 2
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Gonul Veli
Merhaba.. Ben 23 yaşında bir bayanım, nişanlımla bir yıldan beri cinsel ilişki yaşıyorum ve her ay aynı korku ve endişe... Acaba hamile olabilir miyim? Beni bunalıma sokan soru.. Her zaman korunarak ilişkiye giriyoruz ama yine de bu ay ki geçikme beni gün geçtikçe yıpratıyor..
Son adetim 28 martta başladı ve 3 nisanda bitti, sadece 18 de ilişkiye girdik yine korunarak, fakat adetim hala gelmedi
bitmek bilmeyeen sarı ve beyaz akıntılardan o kadar usandım ki artık neyi ne olduğu ayırdemez oldum
az önce fark ettim nokta gibii hafif pembemsi bi akıntı gördüm ve şok oldum, korkudan gözlerim dolmaya başladı, hiç bir sancım adet belirtim de yok ancak bu akıntılar ve adet gecikmesi beni düşündürüyor
eğer başına gelen ya da bilgisi olan varsa ne olur söylesin bu kabus bitsin artıkk ![KK35 :KK35: :KK35:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk35.gif)
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)
![KK64 :KK64: :KK64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
![KK35 :KK35: :KK35:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk35.gif)