• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Acil yardımmm :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cica55

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
10
1
6
Rize
Arkadaşlar, Samsun'da Nişan pastası, kurabiyesi yapan güzel bir yer söyler misiniz?? Bir de nişanda hatıra olarak hediye vermek istiyorum.Samsun'da nerde yaptırabilirim ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Samsun'da Nişan pastası, kurabiyesi yapan güzel bir yer söyler misiniz?? Bir de nişanda hatıra olarak hediye vermek istiyorum.Samsun'da nerde yaptırabilirim ?

Canim neden internetten bakip halletmiyorsun bu tur seyler artik siparisle kapina kadar geliyor

Canim neden internetten bakip halletmiyorsun bu tur seyler artik siparisle kapina kadar geliyor

Çünkü ben bu konuda biraz fazla takıntılıyım. Bizzat elimle dokunup tadına bakmam lazım kurabiyelerin :( Yoksa görüntü olarak çok beğendiğim şeyler gördüm netten.

Çünkü ben bu konuda biraz fazla takıntılıyım. Bizzat elimle dokunup tadına bakmam lazım kurabiyelerin :( Yoksa görüntü olarak çok beğendiğim şeyler gördüm netten.

Valla canim samsunu hic bilmem ben bursada yasiyorum burada bile adam gibi bir yer yok bu tarz seyler icin o nedenle internetten siparis vermeyi sectim sana da kolayliklar diliyorum insallah gonlune gore bulursun simdiden hayirli olsun

Canım internetten sipariş verdiginde cok daha hesapli oluyor. Ben magnet yaptırdım burada 5tl fiyat verdiler internetten 1 tl ye aldım tanesini. Hediyeliklerimi de internetten aldım bugün geldi gayet guzeller.

canım ben samsunda yaşıyorum çiftlik caddesinde vakıfbankın yanında bonbon var orda cok güzel çıkolatalar. pasta vs de olabilir. bide 56 larda DSİ den önce bi pastahane daha var bi tanıdığım düğün pastasını orda yaptırmıstı çok begenmıslerdi. hediyeler içinde gazi caddesinde var böyle süslü şeyler hazırlayan dükkanlar canım

Son düzenleme:

nişan hatırası olarak ben müşterilerime sabun yapıyorum,mevlüt kına gibi etkinlikler için de yaptım.düşünürsen benimle iletişime geçebilirsin,1 haftada teslim ediyorum

Back