Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardımmm saçlarımı mahvettim :((

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
kızlar saçlarımı garnier bal köüğüne boyadım fakat dibi çok açıldı kızıla döndü.. üstüne loreal badem kahve boyadım kızıllık oldugu gibi duruyor.... ne yamalıyım... yarın tekrardan palette alsam PALETTE SAÇ BOYASI - 3.65 ÇIKOLATA KAHVE'yi kızıllığı kaatır mı korkuyorum bir haftada üç kez saç boyamış olucam... yardım edin kızlar.. yanar mı ki saçlarım :44::18::18::18:

öğrenciyim fakat stajım için teraPi seanslarına katılıyorum düzeltmem gerek saçlarımı...

cnm benim kıızıllığı almak istiyorsan küllü bi renk yapmalısın küllü kahve gibi eğer çok çok kötü durmuyorsa bi kaç gün bekle derim

bir hafta falan bekleyim o zaman... saçımı toPlarım daha sonra Palette boyayacağım kesin çünkü koyu çıkarıyor her rengi

evet cnm palette koyu oluyor ben en son 4,60 altın kahve yaptım ilk önce baya koyu oldu ama yıkandıkça bal köpüğü gibi bişi oldu herkes çok beğeniyo dene bi istersen ya da bi ton açığını dene

3.65 ztn kızıl yansır.kapatnaz yoğunlaştırırsın kızıllığı ama kapatır her yeri aynı olur.ben de 7.0 ve 7.1 karışımı boya derim saçların koyu değilse koyuysa bi kaç ton koyusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…