- 23 Mayıs 2023
- 78
- 25
- 26
Merhaba femara + ovitralle kullandım iğne ayın 27sinde vuruldu iğne günü dahil tüm günleri değerlendirdik. İğnenin 4. Günü beta hcg kanda 15.53 çıktı iğne etkisi tabiki , ben düzenli kaset testte yapıyordum iğnenin etkisinin geçtiğini görebilmek için normalde 12. Gün etkisinin geçmesi gerekiyor ama bende 6. Günden itibaren testler hep negatif dün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım çok belirgin olmasada çok zor görülen bi gölgelik vardı . bugün 9. Gün . dün yani 8. Günün gecesi 1 gibi kan verdim beta hcg <1.20 çıktı bukadar erken düşmesi normal mi sanırım tutmadı ama belirsizlikten kafayı yicem güya özel doktora gidiyorum ama adama yazsam allah bilir ne zaman görcek cevaplicak. Artık şu durumdayım varsa var yoksa yok tutmadıysada bileyim takviyemi ilaçmı başlıyayım. İğneden sonraki kasık ağrım hala devam ediyor adete dair belirtim yok zaten normaldede ilaçla oluyordum. İğne zamanı olan kasık ağrım hala var kiste çevirmesindende korkuyorum bi tarafımda hala diyor acaba yükselir mi bilmiyorum belirsizlik öldürcek beni doktora gitsem diyorum busefer derse işte 14. Günü falan gel verdiğim para da ziyan olucak parayı geçtim sinirlerim psikolojim alt üst durumda. Böyle bişey yaşayan varmı sonradan yükselen oldu mu ben ne yapmam gerekiyor ??