Gebeliğe Hazırlık Acil yardımmm???Ella ara kanama yapar mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sumeyra15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
4
0
19
15 gun once erkek arkadasımla ilişkiye girdik ve prezervatif yırtılmasıyla icime bosaldı gidip hemen ella aldım fakat evime gidene kadar temizlenemediğim için içinde bir miktar döl ile eve gittim sonrasında ilk 1 saat içinde ella kullandım 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptım ve negatifti elladan mı bilmiyorum fakat cok fazla akıntıl oluyordu ilacı icisimin 10. Gunu kanamam oldu fakat regl kanaması değildi ellanın yan etkisimi yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum sizce hamile kalmısmıyımdır????

15 gun once erkek arkadasımla ilişkiye girdik ve prezervatif yırtılmasıyla icime bosaldı gidip hemen ella aldım fakat evime gidene kadar temizlenemediğim için içinde bir miktar döl ile eve gittim sonrasında ilk 1 saat içinde ella kullandım 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptım ve negatifti elladan mı bilmiyorum fakat cok fazla akıntıl oluyordu ilacı icisimin 10. Gunu kanamam oldu fakat regl kanaması değildi ellanın yan etkisimi yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum sizce hamile kalmısmıyımdır????
Beklenen adet tarıhın ne zaman senın?

Ella koruması %95. Yüzde 5 ihtimalle kalabilirsin.

17 sinde normalde
Yani 2 sınde 3 unde yumurtlama normal olursa. sen yumurtlamadan once ılıskı yasamıs oluyorsun. Denk gelir gelmez belkı gec yumurtlama olur belki erken onu da bilemem. Tek bıldıgım eger yumurtlamaya denk geldıyse uzun omurlu bır sperm evet döllenme olur. Hıc de imkansız degıl. Napıyosunuz da yırtıyosunuz gencler ya 😅 eger o yerlesme kanamasıysa zaten artık testte cıkar merak etme test yap kurtul burda bızom yapabılcegımız bısi yok.

İlk birliktelikten hamile kalan binlerce insan var. Yumurtlama donemini biliyor musun ? Yüzde 95 hamile değilsindir stresten bunları yasiyorsundur.
Yumurtlama dönemim 13 une denk geliyor ben iliskiye 30 unda girdim fakat bilmiyorum yarın bir test yapıp emin olayım tekrardan tesekkür ederim

Yumurtlama dönemim 13 une denk geliyor ben iliskiye 30 unda girdim fakat bilmiyorum yarın bir test yapıp emin olayım tekrardan tesekkür ederim
Yüz tane test de yapsan regl gecikmeden ya da kan testi vermeden emin olmayacaksin o yüzden boşuna testle falan uğraşma regl olur da gecikirse kan ver kafan rahatlasın.

X