Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardımmm!!çok kararsız kaldım

cellocan10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
299
8
arkadslar merhaba saclarım cıkolata kahve ama boya aktıgı ıcın sarıya donuk yansımalar olustu sacımda,evde saclarımı acıp açık kumral yapmak ıstıyorum bıraz renk oturuncada krepe balyaj yapcam,bugun bır tutam sac alıp denedım turuncuya donuk bır sarı olarak acıldı sacım cok beklemedım yıpranmasın dıye uzerıne yıkadıktan sonra acık kullu kumral ve koyu sarı karıstırıp surdum sonuc olarak kumrala donuk bır renk oldu ama bıraz turuncumsu oldu bana tavsıye edebılecegınız baska bır numara yada fıkır varmı acaba?????

doreli bir ton istemiyorum turuncu hele kı kesınlıkle ....sadece acık kullu kumrala boyasam turuncumcu acılan sacımı bu seferde yesılımsı cıkar dıye korkuyorum:S:S:s

Sana tavsiye edebileceğim tek şey bence saçını bir süre boyama canım aksın iyice yıpratıcaksın böyle. Bende bir zamanlar çikolata kahveye boyuyordum alt zeminde sarı olduuğu için çabuk akıyordu ben dayanamadım sarıya boyadım geri şimdi çokta memnunum. Hemde o akmış halinin üstüne Loreal'in sarı rengiyle boyamıştım ilk tam bal rengi gibi olmuştu 2 boyamada.

arkadaşlar ne olur bana bir fikir verin. ben saçım bundan iki hafta önce saçlarım şarap kızılı idi ama uçları daha koyu dipleri daha açık. pek alışamadığım için kendim kahve boya alıp boyadım. sanırım benim istediğim biraz doğal birazda saçı gösteren bir renk. aşağıdaki renklerde birşeyler yapmak istiyorum. sizce evde nasıl yapabilir.jennifer lopezin sadece dip kısmı benim zaten saçım kısa.lütfen bir fikir verin.birde boyayalı bir hafta oldu en yakın ne zaman boyamalıyım.renk olarak sizinde farklı bir düşünceniz olursa öğrenmek isterim. şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…