Bende geçen ay serophene içtim 2 yumurtam gelişti biri 18 biri 15 ti iğne vurdum ama yine olmadıBal çörekotu ve tarçın yumurtaları geliştiriyormuş adetin 2. günü başlayıp 12. gününekadar yapılıyormuş sende dene istersen
merhaba bayanlar arnıza yeni katıldım..10 aylık evliyim ve bir bebğimiz olsun istiyorum ancak yumurtalık tembelliği var..serophene ve dostinex kullandım..dktrm önce iğnesiz olsun dedi,ancak olmadı.şimdi yine serophene kullandım,muayne olmaya gttm daha 12 mm imiş yumurtalıklarım,iğne yapmak için çok erken olduğğunu söyldi,perşembe günü tekrar gideceğim hayırlısı inşaAllah..bu durumda olup bana yardımcı olabilecek var mı acaba..?iğneden snra hamile kalan..ne olur cevap yazın..şimdiden teşkkrler..
Bu konuda malesef yardımcı olamıcam tatlım ama inş.en kısa zamana güzel haberler alırsın
canım on yıllık evlisin hiç bebeğin olmamış neden direk tüp bebek yaptırmadınız ....çatlama iğnesi olmadım bir bilgim yok üzgünümm...
teşkkr edrm ancak 10 aylık evliyim,evlendiktn sonra sık adet gördüm bunun için doktora gttm pko lu olduğumu öğrendim o günden buyana hep ilaç hep ilaç..önce bilgisiz bir doktrm vardı şimdi onu değiştirdim son 3 aydır yeni dktrma gdyrm ve inşallah vesile bu dktrdr..inş. bu sefer olur..
İNŞALLAH ... olur bende pkoluyum kilo vermeye çalışıyorum 2 aayda toplam 9 kilo verdim 20 kilo daha vemem gerek... veriyorum bu ilaç sayesinde inşallah ... ama eğer çatlatma iğnesinde hamiş kalamazsan aşılamayla bence zaman kaybetme derimm ki i nşallah gerek kalmaz...
bende 1 hamilelik 1 kimyasal gebelik geçirdim ama kaybettim malesef 7 aydır da olmuyoadetim düzensiz yumurtlama olmuyo soğan kürüne başladım bakalım işe yaradığını söyleyen çok .... ama doktoru da ihmal etmiyorum .... seferberlik ilan ettim yanii o bebek gelecek arkadaş
İNŞAALAH GELİRRRRR..:):)bilgilerimizi birbirimizle paylşlmsogan kürü nasıl yapılıyo ?ben de bitkisel çay yaptıracktm ancak aktar daki çalışan M.Eraslanın ilacnı tavsiye etti bir kaç müşterisinin telefnunu verdi ,aradık gerçktn kullanmşlar ve 3 aylık bebişi var (inşaallah bizimde olur).bu tedavi de sonuç vermezse eşim ona yönelelim istiyo..inşaAllah gerek kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?