acil yardimm

mi-nick

Sana emanetiz Allah'ım.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
5.091
4.981
373
gunaydin kizlar oncelikle dun muayenem vardi.ikili sonuclarim temiz cikti cok sukur bide cinsiyetine dr erkek gibi gorunuyor buyuk ihtimal erkek dedi sonradan degismezse bide benim karnim falan agriyodu dr bebek iyi ama onlem olarak progestan veriyorum dedi ayrica decavit adli vitamin ve gyneferon isimli demir hapina basladim hepsinin uzerinde tok karna yaziyodu bende sabahtan sirayla hepsini ictim acaba hatami ettim mesela once progestani icip bi kac saat sonra vitamini sonrada demir hapini mi icmeliydim bi zarari olurmu cok korkuyorummm

merhaba progestanı bende kullanmıştım ve aç karnına içmemi söylemişti doktorum bende öyle yaptım bi sakıncasını görmedim çok şükür. diğer ilaçlardan henüz kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim ama sorun olabileceğini sanmıyorum çünkü aç karnına vitamin kullanan hamile bayanlar var (bulantıdan ötürü falan öğünleren önce veya sonra kullanıyorlar bazıları) bundan sonra dikkat edersiniz canınızı sıkmayın,stres yapmayın bebeğiniz için daha önemli :)

Vitamin hapını tok karnına kullanmak iyi olur mide bulantısı için, ama Demir hapı yemeklerden 1 saat önce veya 1 saat sonra alınmalı özellikle süt ürünleri tüketmişseniz. Çünkü Demir emilimini azaltıyorlar. Benim Dr um hap kullanımında arka arkaya değilde her hapın belli öğünlerden sonra veya önce aynı saatlerde kullanmamın düzen açısından iyi olacağını söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…