Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ilginç ya! 1hafta napacakmış,düşünecekmi acaba. :44:
Farklı bir doktora gitmelisin bence arkadaşım. Geçmiş olsun, umarım bi sorun yokturdur.
kanaman varsa bence vakit kaybetme başka bir dr a git ilaç verir en azından.
hafta sonuya bişey yapmıolar yarını beklicem inş bişy yoktur
O zaman hafta sonunu dinlenerek geçir hiçbir yama uzan sadece yarında ilk iş başka bir dr a görün.
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
inş dua et lütfen teşekkür ederm
Eğerki kese görünmüyorsa kanamadan ötürüdür ve acil düşük önleyici ilaca başlanmalıdır.Eğerki kese görünüyor ancak bebek görünmüyorsa bazı gebeliklerde çeşitli nedenlerden ötürü olabilir.Bebeğin arkada kalmasI gibi...Kanaman devam ediyorsa stresten ve senin için bedenen ve ruhen zararlı ne varsa hepsinden Uzak durman gerekir.mümkün olduğunca yatacaksın Ve içebildiğin Kadar su içeceksin.. Yatmayı ve su içmeyI sakin ihmal etme ve biran önce sana daha iyi yardımcı olacak ve seni bilgilendirecek bir doktor bul...Geçmiş olsun,Umarım ciddi bir şey yoktur...bayanlar ben 8 haftalık hamileyim dünden beri kanamam var dün doktora gittim fakat bişey sölemedi ve hala bebek kesesi görünmüo korkmaya başladım nolduğunu anlayamıorum yarın bidaha gitcem dktorA neden böle oluo bu kanama neden var yardım edin bana