Acil yardimm

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
834
298
27
Kızlar bat 20 haziran olması lazımdı. Fakat henüz regl olmadim. Yumurtlama günüm 5 hazirandi ve ilişki oldu. Acaba hamile olabilirmiyim ya. Bugün 3. Günüm ve hala regl olmadim. Dün akşam ve bugün öğle saatlerinde gebelik testi alıp yaptim ama negatif çıktı. Gec dollenme oldu da mı çıkmıyor kan tahlili vermek için biraz daha beklemem mi gerekiyor kafayı yicem artık bisey söyleyin lütfenn 2 testinde negatif çıkması normal mi yanii hamilelik varmi yokmu adet olacakmışım gibi belirtimde yok

Kan testi verin varsa kesin orda çıkar yinede çıkmazsa doktora görünün başka bir sorun olmasın

Hayırlısı olsun hakkımızda dün bende koştur koştur kan vermeye gittim yolda regl oldum aynı şeyi yaşamayın die önce idrar deneyin dedm daha önce denedikleriniz sanırım ilk idrar değildi gebelik varsa da yeni olduğun için çıkmayabilir ilk idrarla deneyin siz

Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin bebislerimizi. Evet ilk idrar değildi ama gebelik varsa sabah akşam farketmez çıkar diyolar. Alıyorum dayanamayıp yapıyorum. Birde gec döllenme olduysa eğer idrar negatif cikabiliyomus sanirim

Aynen canım geç döllenmede geç çıkıyormuş daha önceki gebeliğimde ben ilk idrarla denemiştim 3 gün gecikmişti direk pozitif çıktı yarn sabah dene olmazsa kan verirsin kanda kesin çıkar zaten

Sizi anlıyorum bende 9 ay sonra nisanda hamile kaldım ama kalbi durduğu için geçen hafta kürtaj oldum inşallah hamilesinizdir hormon testi yaptırdınızmı
Evet 3 ay önce gittiğimde doktorum istemişti tam kan sayimi hormon testi hepsini bakıldı hic bir sorun cikmadi adetin 2. Günü gitmiştim alttan ultrason la bakti hersey yolunda dedi

Aynen canım geç döllenmede geç çıkıyormuş daha önceki gebeliğimde ben ilk idrarla denemiştim 3 gün gecikmişti direk pozitif çıktı yarn sabah dene olmazsa kan verirsin kanda kesin çıkar zaten
Yarın sabah deniyim o zaman cikmazsa hafta sonu kan veririm . Sol kasikta batma neden oluyor ki acaba pskilojikmi onuda bilmiyorum

Seni şuan heveslendirmiyim de üzmeyeyim de gebelik belirtileriyle regl belirtileri nerdeyse aynı gibi o yüzden bişey demiyim yarın testi yap bakalım hayırlı haberlerle gel geri
Haklısın simdi insan isteyince herseyi hamilelige yoruyor sonra hüsran Rabbım gönlümüze göre versin yarin haber vericem çok teşekkür ederim

Evde test yapmak yerine kan ver bence hastanede senin için söylüyorum bu dediğime şey yapma bende negatif çıkınca üzülüyordum geç döllenme olabilir o yüzden negatif çıkmış olabilir bence yarın kan tahlili yaptir derim öylesi daha sağlıklı kesin sonuç :)

Yarın sabah deniyim o zaman cikmazsa hafta sonu kan veririm . Sol kasikta batma neden oluyor ki acaba pskilojikmi onuda bilmiyorum
malesef psikolojik oluyor çoğu zamn belki de 10 gün gecikmenin sebebi de bundan olabilir.. esinde de sende de bi sorun cikmadiysa daha iyi hem bir sene sonra olması daha muhtemel günümüz de normal bir durum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…