• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardımm!yandım:((

xxxxxxx000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
33
2
3
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım. Ufak bisey yasadım. Kız olduğum halde kafama çok takıp kanda gebelik testi yaptırdım. Sonuc HCG 0 cıktı. Neyse konu bu değil, az önce yandım, 2. Derece yanık. Cildiyeye gits bu testin yapıldığının ortaya cıkma ihtimali var mı? Babamın sigortasından yararlanıyorum, cildiye aracılığıyla ortaya çıkma ihtimali var mı? Lütfen yardım edin :(

18 yasindasin kizsin ama test yaptiriyosun garip. Seni yargilamak degil amacim yanlis anlama. Sordugun soruya gelirsekte zannetmiyorum cikmaz.

buda sana ders olur... cildiye sana beta hcg testi yaptrmıcagına göre çıkmaz .hangi testi yaptırıyosa onun bi öncesi çıkıyor sadece

UOTE="pinarsnm, post: 37958946, member: 586372"]buda sana ders olur... cildiye sana beta hcg testi yaptrmıcagına göre çıkmaz .hangi testi yaptırıyosa onun bi öncesi çıkıyor sadece[/QUOTE]
Psikolojimi bilmeden beni yargılayamazsın, alıcağım dersi de sen belirleyemezsin. Belki annesin sen de, ya da anne olucaksın. Ne konuştuğunu bil ve insanları yargılamadan düşün bence. Güzelce sordum, insansan insan gibi cevap ver. Suan zor durumdayım yandüm ve yaptığın yoruma bak bi. Kendine yakıstırıyosan helal olsun diyorum. Yasta değil demekki akıl. Kimsenin basına ne geliceği belli olmaz.

Sigortada devlet tarafından karşılanan bütün sağlık giderlerinin (doktorlar tarafından teşhis ve tedavi amaçlı yazılan bütün datalar) dökümünü baban istese kendi bile görebilir.
Sigortalı istese bütün hepsinin dökümüne ulaşabilir
amacım seni korkutmak değil tedbirli olman açısından yazıyorum.

Cildiyeye gidiceksin kan wermeni istemzler heralde yani kan sonucuyla falan isin llmaz sanmiyorum gormez. Gorsede beta hcg ne onu bilirmi bilmiyorum. Keske bole seyler yapmasaniz gerek kalmasa bu tur korkulara ama neyse gecmis olsun korkma anlamazlar test yaprdigini

"buussra, posttakıntı687, member: 504562"]Cildiyeye gidiceksin kan wermeni istemzler heralde yani kan sonucuyla falan isin llmaz sanmiyorum gormez. Gorsede beta hcg ne onu bilirmi bilmiyorum. Keske bole seyler yapmasaniz gerek kalmasa bu tur korkulara ama neyse gecmis olsun korkma anlamazlar test yaprdigini[/QUOTE]
Bisey yapmadım zaten takıntı
Sigortada devlet tarafından karşılanan bütün sağlık giderlerinin (doktorlar tarafından teşhis ve tedavi amaçlı yazılan bütün datalar) dökümünü baban istese kendi bile görebilir.
Sigortalı istese bütün hepsinin dökümüne ulaşabilir
amacım seni korkutmak değil tedbirli olman açısından yazıyorum.
Cıkmadı arkadaşlar gittim doktora , teşekkür ederim

Back