Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kizlar selam acil fikirlerinize ihtiyacim var benim.oglum 20 aylik.dogdugu andan itibaren anne sütü alamadi.aptamil devam sütü verdim hep..ama inek sütüne ne zaman gecebiliriz ?inek sütüne 2 yasindan önce gecilmezmi.Birde söyle bir sey var..gectigimiz ay normal inek sütü vermis ona bir yakinimiz hangi marka bilmiyorum icine beb bisküvisi ezip yedirmek istemis.hemen akabinde mide enfeksiyonu oldu ve cok agir atlatti..1 hafta boyunca devamli kustu.halada devam ediyor sayilir kusmasi ara ara..ne yapicam ben aklimi kacirmak üzereyim.zaten cok istahli bir cocuk degil yasitlarina göre epey zayif.cokta sik hastalaniyo..yani artik sürekli hasta dicem nerdeyse..1-2 sene daha beklemeliyim pastörize süt icirmek icin ?? arkadaslarima bakiyorum likir likir iciyor onlarin cocuklari..
kizlar selam acil fikirlerinize ihtiyacim var benim.oglum 20 aylik.dogdugu andan itibaren anne sütü alamadi.aptamil devam sütü verdim hep..ama inek sütüne ne zaman gecebiliriz ?inek sütüne 2 yasindan önce gecilmezmi.Birde söyle bir sey var..gectigimiz ay normal inek sütü vermis ona bir yakinimiz hangi marka bilmiyorum icine beb bisküvisi ezip yedirmek istemis.hemen akabinde mide enfeksiyonu oldu ve cok agir atlatti..1 hafta boyunca devamli kustu.halada devam ediyor sayilir kusmasi ara ara..ne yapicam ben aklimi kacirmak üzereyim.zaten cok istahli bir cocuk degil yasitlarina göre epey zayif.cokta sik hastalaniyo..yani artik sürekli hasta dicem nerdeyse..1-2 sene daha beklemeliyim pastörize süt icirmek icin ?? arkadaslarima bakiyorum likir likir iciyor onlarin cocuklari..
bence önce doktora danışmalısın ama bebekler bir yaşında başlıyolar.seninki içtikten sonrakötü olduysa belkide alerjisi var.yada yoksa önce pastörize sütü kaynat sonra kaşıkla bi dene bakalım nasıl tepkisi zorlamada kaşık kaşık biraz alırsa zamanla o tadada alışır.yada hiç sevmezz onun kararı saygı duymak lazımm:)
4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
evet normalde 1 yaşından itibaren önce su karıştırarak sonra normal bir şekilde içebilir bebekler.belki alerjisi olabilir.benimkilerin de vardı 2 yaşına kadar sürdü ama bizimkiler ishal oluyorlardı kusmuyorlardı.doktora danışmalısın kesinlikle