Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
190 çıkmış canım gebesinEki Görüntüle 3539191
Hamile olma ihtimalim nedir
Canım pozitif yazıyor. Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsinEki Görüntüle 3539191
Ama doger tarafta negtif yaziyo gercekten mi yaa190 çıkmış canım gebesin
Nerde kız 190 yazan sonucun işteAma doger tarafta negtif yaziyo gercekten mi yaa
Senelerdir ugrasiyoruz emin olamadim dktrumada ulasamadim cildirmak uzereyimCanım pozitif yazıyor. Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin
İnanamiyorum suanNerde kız 190 yazan sonucun işte
İnan canım İnan rabbim sağlıkla ilerleyip doğmasını nasip etsinİnanamiyorum suan
Ayyy canım benim negatif olan eski sonuçSenelerdir ugrasiyoruz emin olamadim dktrumada ulasamadim cildirmak uzereyim
Hamilesin cağnımmmmEki Görüntüle 3539191
Kaç senedir olmuyor tedavi oldunuz mu bnm de olmuyor sorun fln da yokSenelerdir ugrasiyoruz emin olamadim dktrumada ulasamadim cildirmak uzereyim
Yaa masallah hamilesin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında bizi de unutma lütfen rabbim bize de nasip eder inşallahEki Görüntüle 3539191
9 seneKaç senedir olmuyor tedavi oldunuz mu bnm de olmuyor sorun fln da yok
Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi
2aydir rgl olmuyordum ama benim zaten sorunluydu o kısımHayırlı olsun belirtileriniz nelerdi
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim insallh bnm icin de dua eder misiniz ben de çok istiyorum stresden ve çok istiyorum diye olmuyor Mu acaba çok takiyorun kafama9 sene
2023 subat ayinda aşilama yapildi olmadi
2023un eylul ayinda kanser icin tedaviye basladim
2024un eylul ayinda ilaclari biraktik beklemeden beebk icin tupbebeke gidin dedi dktrum
Soonra birden mucize oldu sanirimm tedavi fln olmadan geldi