Bher türlu tavsiyeniz yardiminiz dualariniz laazm lütfen. Boşanma sürecindeyim eşim hakkimda boşanma davasi açti cevap dilekçemi avukatsiz vermek istemedim fakat maddi durumum de yok ben çalişmiyorum ikizlerimiz var ve biri otizimli kendimi onlara daha doğurusu ona adadim ve evlendigimden beri hiç çalişamadım. Eşim kendisi madde kulanmaktadir. Her türlu psikolojik şiddete maruz kaldim. Hep evliligimi kurtarma çabasindayidim hem maddi güçsuzluktan dolayi hem çocugumun sağlik sorundan dolayi hem de ben başka ülkede doğudum büyüdum bureye evlendiğim için geldim ve tek başima sayilirim burda. Şimdi davayi açti ve ben barodan adli yardim istedim fakat verilen avukat daha ilk davasi cok genç ve tecrubesiz. Anlaşmali boşanmak mümkün değil. Açikçasi günlerce ne yapiçagima bilmiyorum o kadar psikolojim bozuldu ki bi yandan hasta çocugumla ugraşiyorum obur yandan hasta olmayan çocuğumun de durumdan dolayi psikolojisi bozuldu onu ayakta tutmaya çalişiyorum bi yandan da kendimi ama o kadar çok yük var ki üzerimde otizmli oğulum "bensiz ne yapar" korkum olmazsa ne sağlik açisindan ne de psikolojik açisinda ayakta duracak halim kalmaz tukenniyorum.
Avukat ücretleri de az çok sordum biraz fazla yüksek. Arkqdaşlar yakinda bu süreci geçmiş veya bilgisi olan veya iyi bir avukat tabi çok uçuk ücret istemeyen kenarda biraz param var belki karşiliyabilirim diye bir umudum var. Lütfen herangi bilgi tecrubeniz bana yardiminiz dokunur.
Avukat ücretleri de az çok sordum biraz fazla yüksek. Arkqdaşlar yakinda bu süreci geçmiş veya bilgisi olan veya iyi bir avukat tabi çok uçuk ücret istemeyen kenarda biraz param var belki karşiliyabilirim diye bir umudum var. Lütfen herangi bilgi tecrubeniz bana yardiminiz dokunur.