• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Acil yardımınıza ihtiyacım var

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bircanzorlu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
8
0
16
27
Öncelikle herkese iyi günler. Ben bir hafta önce tatil için kefkende bulundum ve son gün ihmalsizligim yüzünden güneş yanigina maruz kaldım. Omuzlarım ve sırtım soyuluyor ve bacaklarımin üst kısmında belirgin şekilde yanık izi var fakat bacaklarım soyulmuyor ve kahverengi lekeler görünüyor. ilk iki gün silverdine kullanarak acısını aldım ve annemin demesi üzerine kızarıklıgin geçmesi için beklemeye başladım ama bir hafta oldu geçmesi gerekirken kararıyor. Lütfen tavsiyesi veya deneyimi olan biri cevap versin eski ten rengim olan beyaza nasıl döneceğim lütfen yardım edin

Şuan ben de senin durumundayım ve ben iki gündür zeytinyağı kullanıyorum .. Kırmızı renkte yanık olan yerlerim kaskatı şuan zeytinyağı epey yumuşattı .. Ben de iz kalmasından çok korkuyorum konuyu takip edeceğim ..

bende bugün zeytinyağını uygulayayım o halde. geçen sene de aynı şekilde dizimde şorttan kaynaklanan bir iz kalmıştı ve bir sene geçti üzerinden fakat hala geçmedi bunların kalıcı olmasından çok korkuyorum lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin..

ben hametan kullandım. hem soyulma için hem yanık için. yanığı acısını kırmızılığını aldı. ardından koyu bir ten rengi çıktı. vücudumu keseledikçe soyuluyor dıştaki deri. yüzüm içinde peeling yapıyorum o da o şekilde soyuluyor. alttan da zaten kendi beyaz tenim gözüküyor.

yüzüm beklediğimdende hızlı şekilde beyazlıyor aslında yani yüzümle ilgili bir sorunum yok. geçen seneden kalmad koyu ten sorunum var ve bir senedir kese yapmama rağmen geçmedi o leke ne yapacağım bilemiyorum şimdikilerinde kalıcı olmasını istemiyorum

Aynı durum bana da olmuştu,dermatoloji okuyan bi arkadaşım doğal bi ürün önerdi ismi Dr. Förster Melkfeet 5 günde leke ve yanıkları geçirmişti tavsiye ederim

Back