- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
-
- Konu Sahibi heceyarisi
Bende ondan korkuyorm. Supheli birliktelik oldu. Yani hamile olma ihtimali vardi. Ilk pembemsi geldi bende yerlesme kanamasi olabilir diye sevindim ama simdi bu kanama korkuttu.Adet ortası kanama pek hayra alamet değil...en kisa zamanda Dr a gitmelisin
Insallah duruyodur. Ama olucem agridan. Bi an bastiriyo elim ayagim uyusuyo acidan. Cok tesekkur ederim. Esim almanyaya dondu ben dilden gecemedim diye vize alamadim. Burda annemle birlikteyim. Ama annemde gelmedi daha bende nasil giderim simdi ne yaparim bilmiyorm.Her kanamada bebek düşmez...belki de duruyodur daha acile mi gitsen acaba
Biliyorum yasayanlarin yarasini desmek gibi olucak ama sizden baska bilgi alabilcegim biri yok. hamile miyim degil miyim tam emin degilim. hamile olsam bile testte gorunmucek kadar kucuktur. ama bugun asiri kanamam var ve adet zamanima 15 gun falan kalmis olmasina ragmen. ve cok agrim. cok ozur dileyerek soruyorum dusuk yapanlar nasil kanama ve agri yasadilar? ayriyeten pkoluyum yani adetimin bu kadar erken olmasi imkansiz.
çok üzüldüm senin içinben 6 haftalıkken düşük yapmıştım öyle aşırı bir ağrım yoktu kanama da damla damla ve koyu renkliydi.
çok üzüldüm senin içinama gördüğüme göre bebek yolda. allah bir solukta kucağına almayı nasip etsin. canım peki böyle hamile olunca ilk ay adet görenler var mı? yani son adetim haziranın 19 uydu. 16 günlük süreçte korunmasız ilişki oldu. yani şu an olsa olsa ya 1 yada 2 haftalık ama ben adet gibi kanama görüyorum. ilk ay adet olabilir mi?
hamile olup olmadığıma bile bilmiyorumAmin canim sagol iyi dileklerin icin. Ilk ay yerlesme kanamasi olabiliyor diye biliyorum tabi en iyisi doktora gitmek insallah bisey olmamistir bebisine
doktora gittin mi merak ettim umarım aksi bi durum yoktur kanaman devam ediyo mu hala?hamile olup olmadığıma bile bilmiyorumbenim annem erkek kardeşime hamileyken adet görmüş bende duydum bikaç kez ama emin olamadım.
hamile olma ihtimalim çok yüksek. eğer hamileysem inşallah hiçbir şey olmamıştırsende sağol iyi dileklerin için...
6+5 haftalik dusuk yaptim basta leke seklinde kanamam oldu sonrada sag kasigimda dayanilmaz bir agri cektim 4 saat boyunca nefesim kesilircesine ve sonrasinda parca olarak dusuk yaptim..biran once dr.a gitmelisin hayirlisi herseyinBiliyorum yasayanlarin yarasini desmek gibi olucak ama sizden baska bilgi alabilcegim biri yok. hamile miyim degil miyim tam emin degilim. hamile olsam bile testte gorunmucek kadar kucuktur. ama bugun asiri kanamam var ve adet zamanima 15 gun falan kalmis olmasina ragmen. ve cok agrim. cok ozur dileyerek soruyorum dusuk yapanlar nasil kanama ve agri yasadilar? ayriyeten pkoluyum yani adetimin bu kadar erken olmasi imkansiz.
kanamam devam ediyo ama malum kistimde var. şu an sanki adetmişim gibi kanamam var.kistim olduğu için bide hormon testi yapmak için kan aldılar ama sonucunu alamadım hala çok sıra varmış. pazartesi arıcam hastaneyi . normal adet olabilirmiş ama hayırlısıdoktora gittin mi merak ettim umarım aksi bi durum yoktur kanaman devam ediyo mu hala?
çok üzüldüm canım ya kim bilir sen neler yaşamışssındır6+5 haftalik dusuk yaptim basta leke seklinde kanamam oldu sonrada sag kasigimda dayanilmaz bir agri cektim 4 saat boyunca nefesim kesilircesine ve sonrasinda parca olarak dusuk yaptim..biran once dr.a gitmelisin hayirlisi herseyin
Ay anladm canim ama dikkat et sen sonuclari ogrenene kadar hatta yapabiliosan yat dinlen sadece zaruri ihtiyaclarin icin kalk. Hakkinda hayirlisi insallakanamam devam ediyo ama malum kistimde var. şu an sanki adetmişim gibi kanamam var.kistim olduğu için bide hormon testi yapmak için kan aldılar ama sonucunu alamadım hala çok sıra varmış. pazartesi arıcam hastaneyi . normal adet olabilirmiş ama hayırlısıhamileliğin ilk haftalarındaysan adet görülebiliyor mu? çatlıcam sonuçlar çıkana kadar
çok sağol canım çalışıyorum yorucu bir işim yok bütün gün oturuyorum ama hastalık hastalık üstüne geldi işte..Ay anladm canim ama dikkat et sen sonuclari ogrenene kadar hatta yapabiliosan yat dinlen sadece zaruri ihtiyaclarin icin kalk. Hakkinda hayirlisi insalla
Tsk ederim saolasin halada sorun yasiyorum senin icinde hayirlisi sonuclari bildirirsen sevinirimçok üzüldüm canım ya kim bilir sen neler yaşamışssındırbenim olsa olsa 1 yada 2 haftalık bu kadar küçükken daha bişey olmadığı için parça olmuyormuş. amaa benim normal adet dönemimde et parçası şeklinde geliyordu rahim kendini temizliyormuş şimdide biraz değişik geldi yani çok garip oldum bilmiyorum