Bencede var gibi=) kan testi verin hemenTest yaptım ama sonuçtan emin olamadım adetim 4 gün geçti sizce gebelik var mıEki Görüntüle 2681581
Kan vermeden önce başka markayla dene derimTest yaptım ama sonuçtan emin olamadım adetim 4 gün geçti sizce gebelik var mıEki Görüntüle 2681581
İlk anda mı çıktı böyle bnce pozitif yenile idrar testini yine de hayırlı olsunMeraba kızlar benimde böyle çıktı varmıdır acaba merak ediyorum bende ama kan vermeye de korkuorum bişey yoksa diye
Evet ilk 3 dk da böyle çıktı dünde silik çıkmıştı bilemiyorum ya kafam karıştıİlk anda mı çıktı böyle bnce pozitif yenile idrar testini yine de hayırlı olsun
Hamilesin bence kan verEvet ilk 3 dk da böyle çıktı dünde silik çıkmıştı bilemiyorum ya kafam karıştı
Yaa inşallah öyledir canım yarın kan vermeyi düşünüyorum ama korkuyorumda bişey çıkmassa diyeHamilesin bence kan ver
Kızlarrr müjdemi isteriimmm betq hcg 27 çıktıı çok yeni gebeliğim var dedi doktor inanamıyorumTest yaptım ama sonuçtan emin olamadım adetim 4 gün geçti sizce gebelik var mıEki Görüntüle 2681581
Yaaa canım benim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallahKızlarrr müjdemi isteriimmm betq hcg 27 çıktıı çok yeni gebeliğim var dedi doktor inanamıyorum
Amin canım hayırlı olsun tekrardanSiz nasıl ağladığımı sevmindiğimi inanamadığımı anlatama hep dualarımdaa bebişi olmayanlara da Aklah en kısa sürede nasip etsiin
Adet kanaması gibi mi kanaman? Yerleşme kanaması ağrısız ve pembe , kahverengi leke gibi gelir 1-3 gün arası sürerKIzlaarr hamile olduğumu öğrendiğim gün kanamam oldu pazartesi doktora gidicem galiba kimyasal gebelik yaşıyorum benim gibi yaşayan var mı acaba
Ben varim canim pazartesu gunu bhtcg 24 du yeni gebelik dedi doktorum carsamba gunu lekelenme sikayeti ile gttim kan aldilar 11 e dusmus deegerim doktorum kimsayal gebelik dedi adetle dusurursn dedi kanamam azaldi bgun cok gecms olsn cnm insallah sennki oyle degildir yerlesme kanamasidir insllahKIzlaarr hamile olduğumu öğrendiğim gün kanamam oldu pazartesi doktora gidicem galiba kimyasal gebelik yaşıyorum benim gibi yaşayan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?