Acil yardımınıza ihtiyacım var bana fikir verin kızlar :( (NORLEVO!!)

dlrpk

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
10
0
6
- Yurtdışı
Kızlar çok tedirginim ve ne yapacağımı bilemiyorum lütfen deneyimlerinizden bana fikir verin.
En son adetim 15 Ağustos 2013 te oldu erkek arkadaşımla 26 Ağustos tarihinde ilişkide bulunduk 1 saat geçmeden hemen Norlevo içtim ne olur olmaz diye ve 7 gün sonra kanamam oldu en başta simsiyah şekilde geldi daha sonraki günlerde kırmızıya döndü ve azdı normalden hemen hemen adet gibiydi..
Ve sizce benim ne zaman adet olmam gerekiyor? Hangi tarihi baz alarak hesaplamam lazım normal adet günüm mü yoksa norlevonun yaptığı kanamayı mı?
Sizce hamile olma ihtimalim var mı
Yardımlarınızı bekliyorumm

her zaman olduğun günden sayıcaksın

çoğu yerde kanamadan itibaren sayın demişler o zaman adetimden 36 gün geçmiş oluyo yani hamile miyim?
neden bir test alıp yapmıyorsun. ayrıca o kadar insan evlat hasretiyle yanıyorki siz gayri meşru ilişkilirle..... türk kızlarına yakışmıyor müsliman ülkesiyiz

kendim kullansam sana daha doğru bilgi verebilirdim ama,kullananlara göre bu hap adetlerini düzensizleştiriyormuş yani zaten ayın 15 inde olamıyacaksın yumurtanın çatlamasınıda geciktirdiği tada erken çatlattığı için aynı tarihte adet görememen normal olabilir. En sağlıklısı bir test yaptırman ama kanaman olduysa korkma hamile değilsindir.çünkü yumurta döllenmesin diye rahmi dökmeye başlıyor.

Son düzenleme:
norlevoyu 1 saat sonra ictiysen hamile olma olasiligin cok dusuk, hele de icine bosalmadiysa. 7 gun sonra adet olduysan nasil 36 gun oluyo ama ben orasini anlamadim. norle o adet dongusunu ve rengini bozuyo yine de bi test yap ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…