- 1 Ocak 2020
- 209
- 93
- 48
- 27
- Konu Sahibi sevvalllllll
-
olabilir normalde göğüs hassasiyeti olmuyorsa eğer...bir hafta daha bekleyip kan ver benceMerhaba arkadaşlar benım adetime 8 gün var ve 8 gün olmasına rağmen göğüslerim çok acıyor ve büyüklük hissediyorum ayrıca sanki çok şişmişim gibi bir hissiyat var üzerimde ve idrarım eskisinden daha koyu sizce gebelıgın bir belirtisi olabılır mı ?
Canım teşekkür ediyorum cevabından dolayıolabilir normalde göğüs hassasiyeti olmuyorsa eğer...bir hafta daha bekleyip kan ver bence
Teşekkür ediyorum canım cevabın içinOrasını rabbim bilir. Acele etme bol bol dua ve es in ile birlesme yap. Allahım insallah hayırlı evlad nasip eder.
Ayy canım inşallah ya rabbım hayırlısı ile nasip ederCanım benimde 7 gün var, genel olarak kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti diyorlar belirti olarak inşaallah hayırlı sonuçlar alırız geçmek bilmiyor resmen günler
haberleşelim canım yine güzel haberlerle inşaallahAyy canım inşallah ya rabbım hayırlısı ile nasip ederbende çok heyecanlıyım günler ne yazık ki geçmek bilmiyor bende sadece göğüs hassasiyeti var kasık ağrım yok inşallah hayırlısı ile haberlerini bekliyorum ❤
Tamam canım inşallahhaberleşelim canım yine güzel haberlerle inşaallah ❤
İyiyim canımm teşekkür ediyorum sen nasılsınSelam canım nasılsın nasıl gidiyor yarın bat dimi senin
Aaa ğpardon canım karıştırmışım iki gün var Benimde geçmek bilmiyor günler dayanamayıp yarın sabah test yapıyım diyorum Ne kadar doğru sonuç alırım bilmiyorum olmadı ertesi gün olmam gerekiyor zatenİyiyim canımm teşekkür ediyorum sen nasılsınBatıma daha 3 gün var canım
Problem değil canımm olur böyle şeyler zaten kalmış 2 guncukkAaa ğpardon canım karıştırmışım iki gün var Benimde geçmek bilmiyor günler dayanamayıp yarın sabah test yapıyım diyorum Ne kadar doğru sonuç alırım bilmiyorum olmadı ertesi gün olmam gerekiyor zaten
Maalesef..2 gün önce negatıfTest yaptın mı?
Adetine kaç gün var?Maalesef..2 gün önce negatıf
3 gün canımAdetine kaç
Adetine kaç gün var?
Yeni ise hemen çıkmaz.. Biraz daha bekle.3 gün canım
Test yaptım negatif sonuç ama ilk defa böyle karın ağrısı var şüphelendirdi beni. Yarın olmam gerekiyor bekliyorum bakalımProblem değil canımm olur böyle şeyler zaten kalmış 2 guncukksabır et derim..hem teste verdıgın para boşa gitmez hemde sağlıklı bir sonuç alırsın ben 2 gün önce yaptım negatif birdaha yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?