Acil Yardımci bayan ariyorum

MARAL2000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
4
2
45
Herkese merhaba; Çekmeköyde oturuyorum. Temizlik,ütü ve yemekden mesul olacak, guvenilir, caliskan ve TİTİZ yardimci bayan arıyorum. Haftanın 5 günü mumkunse 1 gün izin hafta ici diğer izin günü pazar olacak sekilde çalışilacak. Evimizin insanı gibi göreceğimiz bu kisiyle uzun süreli çalışmak isteriz. Tam bir aile ortamında sizde kendinizi güvende hissedeceginizden en ufak şüpheniz olmasın.tanıdığı olanlar, düşünen kişiler benimle irtibata geçsin lütfen. Hepinize simdiden tesekkurederim, sevgiyle kalın ...

Burası yerimi sizce?

Ayrıca komşu sayılırız demeden gecemicemm:KK24:

Fiyatta söyle de tam olsun. Genelde istenen özellikler bu kadar sayılıp döküldüğünde komik rakamlar söyleniyor da...

Yok öyle komik rakamlar değil. Uzun süreli çalışmak istiyorum demiştim her iki tarafında memnun olması gerekir. Yüzyüze görüşmede rakam paylaşmak daha dogru sanırım. Ama 1500 altı olmayacak onu belirtebilirim. :)

Gelen size nasıl güvenecek, siz burdakilere nasıl güveneceksiniz?
Bu işi profesyonel yapanlara danışmanız gerekiyor..

Ajanslada çalıştım bundan öncekinde ama en doğru yöntemin tanıdık referansi olduğuna inanıyorum artık. Yani Günahlarıni da almak istemem ama Ajanslarin yolladikları da danışıklı dövüş gibi. Ajans parasini alınca çok da orali olmuyor memnun oluncaya kadar yenisini yollacagiz diyorlar ama hikaye.
yolladiklari bi öncekini aratir cinsten oldu hep maalesef. En doğrusu eş dost tavsiyesi :KK43:

X