• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Acil yardima ihtiyacım var :(

Butterflyy34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
108
24
48
29
Aylardir hatta 1 yıl olacak neredeyse bu igneli epilasyon olayını araştırıyorum. Kafama yatan bir yerle gorusmeye gittim bugün. Gittiğim yer de öyle alalade bir yer değildi gayet semt olarak kurum olarak güzel bir yerdi. Ancak tüm umudumu toplayarak gittiğim yerdeki o nazik ve güler yüzlü bayan benim yuzumdeki tüylerin çok ince olduğunu ignelinin ise yaramayacagini hatta ne kadar çok yaparsak yapalım yine aynı şekilde çıkacağını igneliyle bitmeyecegini söyledi. Resmen yıkıldım :( ya igneli de çözum değilse başka da çözümü yoktur heralde :( morelim bozuldu anlayacağınız :( bana umut verici şeyler söyleyin deneyimlerinizle lütfenlütfen :(((

Butterflyy34 Butterflyy34 başka bir uzmana gitmenizi öneririm. İnce tüyler iğneliyle bitmez diye bir şey söz konusu olamaz. Lazer değil ki bu, tüy kalın olmak zorunda olsun. Tam tersi ince tüylerde daha erken sonuç alınmalı. İşlemi yapan kişi için daha zahmetli olabilir veya kimisi uğraşmak istemeyebilir ama mutlaka çözüm iğneli epilasyonda.

Benimde şimdiye kadar burdan okuduklarım bu yöndeydi haklısınız. Ama bayan kılın özellikle köklerinin bulunamayacagini söyledi israrla. Cevabiniz için teskkurler :)

Butterflyy34 Butterflyy34 başka bir uzmana gitmenizi öneririm. İnce tüyler iğneliyle bitmez diye bir şey söz konusu olamaz. Lazer değil ki bu, tüy kalın olmak zorunda olsun. Tam tersi ince tüylerde daha erken sonuç alınmalı. İşlemi yapan kişi için daha zahmetli olabilir veya kimisi uğraşmak istemeyebilir ama mutlaka çözüm iğneli epilasyonda.
Benimde şimdiye kadar burdan okuduklarım bu yöndeydi haklısınız. Ama bayan kılın özellikle köklerinin bulunamayacagini söyledi israrla.Cevabiniz için teskkurler :)

Benimde şimdiye kadar burdan okuduklarım bu yöndeydi haklısınız. Ama bayan kılın özellikle köklerinin bulunamayacagini söyledi israrla.Cevabiniz için teskkurler :)
Rica ederim ama ben başka uzmanlarla da görüşmenizi tavsiye ederim. Kökü bulmak ince tüylerde daha zor ve zahmetli ama yapılamayacağını düşünmüyorum. En azından içlerinden en belirgin olanlar alınsa bile rahatlarsınız.

Rica ederim ama ben başka uzmanlarla da görüşmenizi tavsiye ederim. Kökü bulmak ince tüylerde daha zor ve zahmetli ama yapılamayacağını düşünmüyorum. En azından içlerinden en belirgin olanlar alınsa bile rahatlarsınız.
Yüzümü şimdiye kadar hiç bir şekilde almadıgim için bütün tüyler aynı kalınlıkta ve uzunlukta. Özel olarak en belirgin yok anlayacağınız :( hepsi aynı. Acaba yüzümü sır agdayla alıp köklerini güçlendirsem mi. Valla o kadar çaresizim ki aklıma artık böyle bir sey yapmak bile geliyo :(

Yüzümü şimdiye kadar hiç bir şekilde almadıgim için bütün tüyler aynı kalınlıkta ve uzunlukta. Özel olarak en belirgin yok anlayacağınız :KK43: hepsi aynı. Acaba yüzümü sır agdayla alıp köklerini güçlendirsem mi. Valla o kadar çaresizim ki aklıma artık böyle bir sey yapmak bile geliyo :KK43:
Benim kulak-boyun arasında favorinin bittiği yerde kahverengi tüylerim vardı. İlk kez oraları iğneliyle aldırırken birkaç alıştan sonra "yok olmayacak, gözenekleri küçük" demişti estetisyen. Sonra tamamen bitirdim orayı, çekerken de hissetmedim. Kök küçük değil, gözenek küçüktür. Akım yeteri kadar gitmez ve zor olur çekilmesi. Ama yine de oldu benimkiler.

Aman aman sakın güçlendirmeyin :) Birkaç estetisyene daha danışın. Daha tecrübeli birine denk gelirsiniz umarım. Zahmetli olur yapan için biraz ama olur bence.

Benim kulak-boyun arasında favorinin bittiği yerde kahverengi tüylerim vardı. İlk kez oraları iğneliyle aldırırken birkaç alıştan sonra "yok olmayacak, gözenekleri küçük" demişti estetisyen. Sonra tamamen bitirdim orayı, çekerken de hissetmedim. Kök küçük değil, gözenek küçüktür. Akım yeteri kadar gitmez ve zor olur çekilmesi. Ama yine de oldu benimkiler.
Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler :) peki söylediğiniz gibi hiç alınmayan ve benimkiler gibi gözenekleri küçük olmasına rağmen kaç seansta tamamen bitti o tuyleriniz

Aman aman sakın güçlendirmeyin :) Birkaç estetisyene daha danışın. Daha tecrübeli birine denk gelirsiniz umarım. Zahmetli olur yapan için biraz ama olur bence.
Umarım :/ peki sizce iz kalma riski daha fazla olur böylece değil mi? Sonucta kıl kökünü bulmak zor olacak.

Umarım :/ peki sizce iz kalma riski daha fazla olur böylece değil mi? Sonucta kıl kökünü bulmak zor olacak.
Hayır iz kalmamalı. Benim de işlem yaptırdığım ince tüylerim var. Mesela dudak üstünde orta kısımda çok incecik ama sık tüyler var. Zaten dudak üstüne de herkes işlem yapmak istemiyor. Sadece gözenekler daha geç toparlıyor orada.

birbirine çok yakın olduğu için belki 10 seans ara ara aldırdım. yani her seferinde yalnızca birkaç tane aldırdım.
Tekrar merhaba :) geçen hafta Salı bir çılgınlık yapıp yüzümde küçük bi kismina deneme seansi yaptırdım. Kabukların çoğu döküldü henüz kılların tekrar cikma gibi bi durumu olmadı. (umarım bir daha da çıkmaz) tekrar gitmeyi ve bu defa daha büyük bölgelere yaptirmayi düşünüyorum. Ama önlemini simdiden almak istiyorum sonradan pişman olmamak için. Hal böyleyken daha büyük bölgeleri güneş kremi sürmek dışında nasıl korumam gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Yaptırdığım uzman sadece güneş kremi sur demişti ama yaptırmış tecrübeli biri olarak sizler ne önerirsiniz? Bepantol kremin kıl kökünü beslediğini duydum o yüzden onun haricinde onerilerinize açığım :)) Teşekkürler.

Tekrar merhaba :) geçen hafta Salı bir çılgınlık yapıp yüzümde küçük bi kismina deneme seansi yaptırdım. Kabukların çoğu döküldü henüz kılların tekrar cikma gibi bi durumu olmadı. (umarım bir daha da çıkmaz) tekrar gitmeyi ve bu defa daha büyük bölgelere yaptirmayi düşünüyorum. Ama önlemini simdiden almak istiyorum sonradan pişman olmamak için. Hal böyleyken daha büyük bölgeleri güneş kremi sürmek dışında nasıl korumam gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Yaptırdığım uzman sadece güneş kremi sur demişti ama yaptırmış tecrübeli biri olarak sizler ne önerirsiniz? Bepantol kremin kıl kökünü beslediğini duydum o yüzden onun haricinde onerilerinize açığım :)) Teşekkürler.
Evet Bepanthol sürmeyin, madecassol olabilir ama cildi yağlandırdığı için ben kullanmıyorum artık. Güneşten mutlaka koruyun, krem sürseniz bile güneşte fazla kalmamaya dikkat edin. alkollü ürünler sürmeyin uygulama yapılan yere.

İnce kılı alamayan uzmanların kullandığı teknik ya da aletler sıkıntılıdır. Alınması en rahat kıldır ince kıllar.
Dudak üstüne işlem yapmak istemeyenler de neden yapmak istemiyor biraz düşünün. Dikkat edin.

Back