- Konu Sahibi kanatsiz_angel
Yarın nişan alış verişine gitcem ama tam olarak ne alınır bilmiyorum :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tşkr ederim ikinizede cumartesi ve pazar olmak üzeri iki günde yaptık alişverişi her şey gönlümede sindi :)
pazar günü nişanım olcak işlaa :hulya:
çok sevindim senin adına canım
biz de nisan 15 gibi çıkacağız alışverişe. ay darısı başıma :Saruboceq:
canım hayırlı olsunn yaa az kalmışş ne güsellll ayyyy benim nişana 3 ay var ben şimdiden heyecan içindeyimmm wallaaa kızlarrrr siz nasıl duruyorsunuzz yaafkaydirigubbakcemile3
tşkrler canım :kedi:
AMİN :Saruboceq:
işlaa senınde çok güsel geçer nişan alışverişinben çok eğlendim inanmazsın 2 gün alış veriş yaptık ilk gün akrabalar felan :kedi: 2 gün aşkım ve ben :asigim:
ah canım, kalbin temizmiş. çok güzel geçti benim de alışverişim. kız kardeşim, babam, annem, sevgilim, annesi ve ben çıktık. aynen 2 gün sürdü. hepsi de zevkimize göre oldu. kaydirigubbakcemile5
çok sevindim canım opuyorumnanaktanALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize:dance:
ay şimdi sırada 2 sınavınız kaldı kına ve düğün onlarda iyi geçer inşallah:kedi:
inşallah canım :) 20 eylül kına, 24-25 eylül gibi de düğün, her şey bitse ev döşeme falan da, balayına çıksakkk :teytey:sositososito
hayırlısı canım :kedi: demek tarih belli oldu süferhihoyyyt
benım düğün tarihimde cumartesi belli olcak ama bende kesin eylül gelini olcam :kedi:
hayırlısı canım :kedi: demek tarih belli oldu süferhihoyyyt
benım düğün tarihimde cumartesi belli olcak ama bende kesin eylül gelini olcam :kedi:
sevindim, umarım her şey "süper" olur :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
angelim hayırlısı olsun cnm görmedim ben konunu olsun ne güzel herşey istediğin gibi olmuş opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin canım
kızlarr ne kadar güzel şu nişan alışverişini atlatmak bence çok önemli ya rahatlamak açısından çünkü ilk ve tecrübesizlik yokmu insanı en azından beni öyle geriyorki eyvahedigeldismile sizin adınıza çok sevindim bu arada bende eylül gelini olucam nasip olursaopuyorumnanaktan ve bu ayın sonu gibi nişanım olcak ya 3.hafta yada son hafta izin durumuma göre ailemden uzaktayım sevgilim başka yerde ve oda ailesinden uzakta yani hepimiz farklı yerlerdeyiz şu anki sıkıntım yalnızlığımı bir kez daha yüzüme vuruyor:sinifsinif:
nişan alışverişimi nişandan bir gün önce yapıcam ailemle ve ertesi gün onlar nişan için geldiğindede benim için alışveriş yapılcak nişan için izin bile zor ayarladım stres stres ..
etkrar geçmiş olsun size çok özendim darısı başıma