• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardıma ihtiyacım var

guldurdukmusizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2025
1
0
1
18
Sevgilimle dün ilişkiye girdim baya sarhoştuk ve sarhoşken içime boşalmasını istemıstım ve bosaldı 2 kere, zaten 2 kere yapmıstık Ve sonra ertesi günü hapı kullandık? suan cok tedirginim hamile olma ihtimalim var mı hapı kullanmama rağmen reglm 10 ocakta baslamıstı, yanı ertesi gün hapı kullanmamıza rağmen bir sey olur mu?

Sevgilimle dün ilişkiye girdim baya sarhoştuk ve sarhoşken içime boşalmasını istemıstım ve bosaldı 2 kere, zaten 2 kere yapmıstık Ve sonra ertesi günü hapı kullandık? suan cok tedirginim hamile olma ihtimalim var mı hapı kullanmama rağmen reglm 10 ocakta baslamıstı, yanı ertesi gün hapı kullanmamıza rağmen bir sey olur mu?
bellı olmaz yuzde yuz engellenemez. tam da yumurtlama donemindir kesin. yumurtlama olduktan sonra ordaki yumurtanın dollenmesini engellemiyor benim bildiğim. yumurtlama oncesi alınırsa yumurtlamayı engelleyebiliyor o da yine yuzde yuz değil. ilaç ise yaramamıs olabılır. bunu ancak 2 haftaya öğrenirsin :S

Back