acil yardıma ihtiyacım var,sarkıyorum!!

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
Arkadaşlar merhaba,
90 kilodan 80'e düştüm daha da kilo veriyorum hala diyetteyim.yalnız etim çok yumuşak ve sarkmaya başladı daha şimdiden.spor yapıyorum ama sadece yürüyüş.bu da derimi toparlamaz biliyorum.yürüme dışında kas yapmak & sıkılaşmak amaçlı hangi sporları yapmalıyım? özellikle kollarım feci bir halde,asla estetik olmayı düşünmüyorum şimdiden spor yapmam lazım.
Sıkılaşmak için pilates yapabilir miyim 80 kiloda? ya da sarkmamak için hangi sporları yapmam lazım?
Bir de sarkmamak daha fazla çatlamamak için önerilerinizi bekliyorum.Bol bol su içiyorum,artık haftada 1'den fazla kilo vermeyi düşünmüyorum.Başka neler yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba,
90 kilodan 80'e düştüm daha da kilo veriyorum hala diyetteyim.yalnız etim çok yumuşak ve sarkmaya başladı daha şimdiden.spor yapıyorum ama sadece yürüyüş.bu da derimi toparlamaz biliyorum.yürüme dışında kas yapmak & sıkılaşmak amaçlı hangi sporları yapmalıyım? özellikle kollarım feci bir halde,asla estetik olmayı düşünmüyorum şimdiden spor yapmam lazım.
Sıkılaşmak için pilates yapabilir miyim 80 kiloda? ya da sarkmamak için hangi sporları yapmam lazım?
Bir de sarkmamak daha fazla çatlamamak için önerilerinizi bekliyorum.Bol bol su içiyorum,artık haftada 1'den fazla kilo vermeyi düşünmüyorum.Başka neler yapabilirim?

Ağırlık çalışması yapılan makinelerde ağırlıksız ya da çok az ağırlıkla sık tekrar yap
Öncesinde mutlaka cardio yap
Bol su iç
Protein al

boyum 1.60,yağ oranımı bilmiyorum ama çok yüksek olduğuna eminim.evde ağırlık çalışsam? dumbell var o yeterli olmaz mı?

Olur
Squat ogrenip dumbell ile squat yapabilirsin
AMa oncesinde cardio yap mutlaka en as 30 dk
En fazla 45 dakika

Pilates te ek yapabilirsin vucudu sekillendiriyor ama kotu tarafi surekli yapmak zorundasin
Yani biraktigin an 2-3 haftada fark ediliyor

Olur
Squat ogrenip dumbell ile squat yapabilirsin
AMa oncesinde cardio yap mutlaka en as 30 dk
En fazla 45 dakika

Pilates te ek yapabilirsin vucudu sekillendiriyor ama kotu tarafi surekli yapmak zorundasin
Yani biraktigin an 2-3 haftada fark ediliyor
hadi ya,bir yerde de tam tersini okudum kardiyo öyle yapıyor diye ondan pilates mi yapsam diye düşündüm.squatı zayıflayınca yapacaktım ama şimdiden yapayım öyleyse? kardiyo olarak evde başka neler yapabilirim?

hadi ya,bir yerde de tam tersini okudum kardiyo öyle yapıyor diye ondan pilates mi yapsam diye düşündüm.squatı zayıflayınca yapacaktım ama şimdiden yapayım öyleyse? kardiyo olarak evde başka neler yapabilirim?

Eger kilo fazlan cok ise
Sikilasma hareketi ile sikilasirsin ama kalin bir vucudun olur.
En guzeli bir sure sadece kardiyo yapmak
Sonra agirlik eklemek.

Cardio yag yakar
Cardio yapmadan once karbonhidrat al maintain protein al ama.
6-7 kilo kardiyo ile verip ( evde leslie sanson , dans falan yapabilirsin)
Ustune agirlik calisma si koyarsan super olur

Eger kilo fazlan cok ise
Sikilasma hareketi ile sikilasirsin ama kalin bir vucudun olur.
En guzeli bir sure sadece kardiyo yapmak
Sonra agirlik eklemek.

Cardio yag yakar
Cardio yapmadan once karbonhidrat al maintain protein al ama.
6-7 kilo kardiyo ile verip ( evde leslie sanson , dans falan yapabilirsin)
Ustune agirlik calisma si koyarsan super olur
tamam o zaman,leslie ile sarkmalarım toparlanır mı peki yoksa sadece ağırlıkla mı toparlarım?

Benim pilates yaparken en korktuğum baldırlarımın futbolcu baldırı gibi olmasıydı, o yüzden çoğu zaman bacak hareketlerini savsaklıyordum, zaten düzenli yürüyüş yaptığım için kasların belirginleşiyordu. Ramazandan önce ebru şallının 21 günlük kürünü gördüm forumun spor bölümünde çokta memnun kalan olunca gaza geldim başladım, hergün yaptım diyemem aralıklarla yaptım 14 gün ama sonuç süper diyebilirim, bacaklarım aksine inceldi, özellikle streching kısmı kasları uzatıp şekillendiriyor. Biraz incele sitede ve google'da yapanların görüşlerini aklına yatarsa başla. Ayrıca tüm vücut sıkılaşma için yüzmede süper özellikle sırt ve kollar için favorimdir :KK73:

Benim pilates yaparken en korktuğum baldırlarımın futbolcu baldırı gibi olmasıydı, o yüzden çoğu zaman bacak hareketlerini savsaklıyordum, zaten düzenli yürüyüş yaptığım için kasların belirginleşiyordu. Ramazandan önce ebru şallının 21 günlük kürünü gördüm forumun spor bölümünde çokta memnun kalan olunca gaza geldim başladım, hergün yaptım diyemem aralıklarla yaptım 14 gün ama sonuç süper diyebilirim, bacaklarım aksine inceldi, özellikle streching kısmı kasları uzatıp şekillendiriyor. Biraz incele sitede ve google'da yapanların görüşlerini aklına yatarsa başla. Ayrıca tüm vücut sıkılaşma için yüzmede süper özellikle sırt ve kollar için favorimdir :KK73:
çok teşekkürler ben de pilatese başlamayı düşünüyorum ama şu an kilom 80,bu kiloyla yapabilir miyim ki?

platesin yanında haftalık olarak yüzmeye gitmeni tavsiye edebilirim üniverstelerde kapalı yuzme havuzları var halk da kullanabılıyor üyelik alırsan

X