How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Acil yardima ihtiyacim var, ölümü düsünür oldum artik

Sera2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
4
0
1
32
Aranizda eminim yardimci olabilecek birileri vardir, senelerdir hipotiroidi hastaliginla ugrasiyorum buna bagli kilo sorunu, asiri saç dökülmesi ve diger belirtilerle. Burda hangi doktora gittiysem, yardim etmeyi birak birde sizin özel sigortaniz yok diyip önemli degerlere dahi bakmadi. Artik 100 kilonun üstüne ciktim, kafam da saç kalmadi, hayatimdan biktim, evden cikmiyorum, ne yaptiysam aldigim guatr tabletlerine ragmen, haftanin 7 günü 2 saat spor yapiyorum, ac kaliyorum hic bir faydasi dokunmuyor. Bunun icin Türkiyeye (Istanbul) gelip iyi bir endokrinoloji uzmanina görünmek istiyorum, özel de olur, yalniz ögrenciyim fazla pahali olmasa sevinirim.

Her türlü özel/devlet önerilirize acigim, lüften Allah rizasi icin biri yardim etsin artik :KK61:

doktordan ziyade beslenmenize degistirseniz mesela Karatay diyeti

Öncelikle çok geçmiş olsun. Avrupa yakasında, Bezmialem Hastanesi Endokrinoloji bölümünde Prof. Dr. Ertuğrul Taşan'a veya Yard. Doç. Dr. Muzaffer İlhan'a gidebilirsiniz. Tavsiye ederim.

Ayrıca ölüm filan aklınıza getirmeyin öyle şeyleri. Eğer ki elinizde olmayan bu fikre yöneliyorsanız bir psikoloğa da görünün... Bin türlü hastalık var, Rabbim şifası olmayan dert vermesin... En kısa zamanda şifa versin size de inşallah

Öncelikle çok geçmiş olsun. Avrupa yakasında, Bezmialem Hastanesi Endokrinoloji bölümünde Prof. Dr. Ertuğrul Taşan'a veya Yard. Doç. Dr. Muzaffer İlhan'a gidebilirsiniz. Tavsiye ederim.

Ayrıca ölüm filan aklınıza getirmeyin öyle şeyleri. Eğer ki elinizde olmayan bu fikre yöneliyorsanız bir psikoloğa da görünün... Bin türlü hastalık var, Rabbim şifası olmayan dert vermesin... En kısa zamanda şifa versin size de inşallah

Cok tsk ederim. Muayene ücretleri hakkinda bilginiz varmi? http://randevu.bezmialemhastanesi.com/randevu/aciklama-hastane.php burda fiat vermisler, bundan yola cikabilirmiyim? Siz istanbulda yasiyorsunuz galiba, sacim icin de bir dermatologa görünmek istiyorum, var mi önerebileceginiz bir cilt doktoru?

Inanin bir süre sonra insanin gücü kalmiyor, ben senelerdir bununla ugrasiyorum, ne dogru düzgün dinleyen nede yardim eden bir doktorla karsilastin:cry: karbonhidrat ayda sadece 1 kere adet oldugumda yiyorum, yoksa senelerdir meyve sebze, günde bir dilim ekmek yersem kilo alirim bu yuzden senelerdir yemiyorum, artik ne zihinsel nede bedensel gücüm kalmadi

Son düzenleme:
Birde Prof. Dr.Metin özata ya rastlamistim arastirmalarimda.. Bu doktoru taniyormusunuz?

Cok tsk ederim. Muayene ücretleri hakkinda bilginiz varmi? http://randevu.bezmialemhastanesi.com/randevu/aciklama-hastane.php burda fiat vermisler, bundan yola cikabilirmiyim? Siz istanbulda yasiyorsunuz galiba, sacim icin de bir dermatologa görünmek istiyorum, var mi önerebileceginiz bir cilt doktoru?

Inanin bir süre sonra insanin gücü kalmiyor, ben senelerdir bununla ugrasiyorum, ne dogru düzgün dinleyen nede yardim eden bir doktorla karsilastin:cry: karbonhidrat ayda sadece 1 kere adet oldugumda yiyorum, yoksa senelerdir meyve sebze, günde bir dilim ekmek yersem kilo alirim bu yuzden senelerdir yemiyorum, artik ne zihinsel nede bedensel gücüm kalmadi
Evet hastane ücretleri sitede yazdığı gibidir. Ben uzunca bir süredir gitmedim. Oradaki uzman doktor da iyidir, mali durumunuz müsait değilse uzman doktora görünün.

Ben ilk Ertuğrul hocanın muayenehanesine gitmiştim, 7-8sene önce 200liraydı şu an blmiyorum durum nedir. Çok detaylı dinleyip tahliller istemişti. Birkaç kere gittikten sonra iki ayda bir kontrole gidiyordum, devamlı kontrol için ödeme çok gelince Bezmialem'den kontrole devam ettim.

Çok detaylı dinlenmek istiyorsanız özel muayenehaneler tabi daha iyi olur, hastane kalabalık olduğu için koştur koştur bir ortam olabiliyordu bazen. Yine de Ertuğrul hoca da, Muzaffer hoca da çok ilgilenirdi, sağolsunlar.

Dermatolog bilmiyorum malesef.

Gücüm kalmadı demeyin lütfen. Bakın tekrar olacak ama ölümcül hastaları düşünün. Çektikleri acıları, ağrıları düşünün... Küçücük bebekler ne ameliyatlar geçiriyor, nefes bile alamadıkları için tüplerle yaşıyorlar. Rabbim onlara da tez zamanda şifalar versin. Benim de kaç türlü rahatsızlığım ama Allah biliyor şikayet etme gibi bir lüksüm olduğunu düşünmüyorum. Büyük dertlerin yanında devede kulak bile değil bendeki... Lütfen pes etmeyi unutun, çıkarın aklınızdan. Süreçte çok yıpranmış olabilirsiniz, hak veriyorum size. Onun için bir psikoloğa da görünüp manevi destek almanız iyi olabilir.

Back