acil yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin

yildiz.yildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
22
0
Arkadaşlar benim SAT 2 temmuz, yani 7 Nisan gibi doğum yapmam lazım. Ama ultrason doktoru ve kadın doğum uzmanım 15-20 mart arası doğum olur dediler, bugün 16 mart ama bende hiç bir doğum belirtisi yok, aniden olabilir mi yoksa önemli olan SAT mı lütfen bana akıl verin yeni doğum yapanlar, yoksa ben heyecandan aklımı kaybedebilirim. Uyku uyuyamıyorum her an doğuracağım diye çok telaşlıyım. Şuanda herşey yolunda değişik hiç bişey olmuyor, doğum bir anda başlayabilir mi?????

doktorun bunu neye gore soylemıs merak ettım.benım son adetım 25 hazırandı.dogumum 31 mart olarak verdı doktorum.ust duzey ultrasona goreyse 26 mart.benım tarıhım senden onceyken bıle dogum tarıhım senden sonra nasıl oluyor bu acaba.keske doktoruna sorsaydın neye dayanarak boyle bısey soylemıs.bence gununu bekle ve telaslanma.

canım pank yapma 7 nisan tam 9 ay 10 gunluk vakittir sondur yani
doktorunda sezaryenden bahsetmisse eger 15-20si arasi olabilir demistir
benim 10 martti mesela satim ama 24 subatta sezaryenle dogum yaptim
merak etme bebisler bekliyor zamanlarını
zaten once gelecek olsa haber verir bebisin ya kasilman olur ya da agrın olur

Ya sağolun kızlar, çok korkuyorum, doğum belirtisi olur da farkedemezsem diye, bebekim biraz büyük, SAT a göre 3 hafta önden gidiyor, oyüzden doktor da bebk gününü beklemez diye yorum yaptı neyse cevaplarınız için teşekkür ederim

canım hırsız gibi bu bebişler..ne zaman çıkagelcekler belli olmuyor..benim doğumum 13 marttı..17 şubatta sezeryan oldum..sancım geldi çünkü..malesef doğurmayıda beceremedim..sezeryana aldılar...rahat ol..bide gece geliyo sancılar büyük ihtimalle...hayırlı doğumlar

ben 17 ocakta ilk bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür ama doktor tam bir gün vermedi.13 ocak diyordu ultrason sonucları ama doktora ne zaman sorsam tarihi bebek ne zaman canı isterse o zaman diyordu ama doğum sancıları farkedilmeyecek bişey değil.bebek geliyorum derse mutlaka anlarsın saatler öncesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…