• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acil yardıma ihtiyacım var lütfen fikri olanlar yazsın :(

sermmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
45
1
86
Kırklareli
Arkadaşlar ben pek saç boyayan biri değilim normalde saç rengim koyu çukulata kahverengisi değişiklik olsun birazdedim ve saçımı açtım bal köpüğüne boyadım ama çok fazla açılmadı rengi açık tonlarda bişey olsun dedim hep koyu renk saçlarım bidaha açtım ve bu sefer açık altın sarısı boyadım çok fazla açıldı parlak açık bi sarı oldum beyaz tenliyim ama kaşarım gözlrim siyah ve bu renk çok kötü durdu acaba biraz daha koyu yüzümegidicek hangi rengiboyayabilirim birdaha boyamam lazım üst üste saçlarım mahvoldu nasıl düzeltebilirim yardım edermisiniz soka çıkmaya utanıyorum vala çok kötü oldu :43:

kullu koyu kumral boya canim bayagi duzelir daha sonra bakim yaparsin sacina sokaga cikacak kivama gelirisin:34:

kuaföre gitmeni öneririm canım
koyu tonlardan sarı ve kızıl tonu için yavaş yavaş geçmekte fayda var
çünkü bu tonlara hem sizin hemde etrafınızdakilerin gözünün alışması gereken tonlar

bende küçükken pat diye gidip sarıya boyamıştım saçımı kendim
16 yaşında falan

rengide tutturamadım çok kötü olmuştu
babam çıldırmıştı :52:

gitti kendi elleriyle koyu kahve boya alıp boyadı saçlarımı

ama kuaförde yavaş yavaş açtım sonra saçlarımı
7 yıldır sarı saçlarım şimdi:66:

Back