acil yardıma ihtiyacım var, hem de çok.:((

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
kızlar suratım niye böyle oldu anlamadm..alnımda bikaç tane siyah nokta vardı görünmüyolardı bile ama kafaya taktım sıkmayı sıktım ama çıkmadılar :S ve sivilveye dönüştüler

bide yara oldularsenağlama

her yere sivilceler yaralar yayıldı yüzümde çok kötü olduu kıpkırmızı suratım aynaya bakmak istemiyo cnmmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

nolur biri bi çare söylesinnn cnm çok sıkıldı bunun yüzünden dışarı çıkamıycak haldeyim..kapatıcı felan da hiç kullanmıyorum keşke evde olsaydı sürerdüm ama yokkk:gitme:

canım yaralar için bepanten sürebilirsin çabuk geçiriyo ama ilk iş ellerini yüzünden uzak tut sivilceler ellerin yüzünden yayılmıştır kendimden biliyorum. şimdi sürekli ellerimi yıkıyorum farkında olmadan yüzümle oynarsam diye

nerison c krem sivilceler için çok iyi bi krem yada zeytinyağlı sabunda kullanabilirsin

Canım benzamcyn die bi ilaç var onu alabilirsin lekelerre de iyi geliyor sivilceleri de geçiriyor ama cildi hafif soyarak geçirdiği için geceleri kullanıyorsun güneşe çıkma sürüp de. Dermatolog yazmıştı bana, çok faydasını gördüm

papatyam 58

tşkkürler cnm..

evde yapılcabilcek bi tarif felan da olursa sevinirim kızlarr:çok üzgünüm:

Canım benzamcyn die bi ilaç var onu alabilirsin lekelerre de iyi geliyor sivilceleri de geçiriyor ama cildi hafif soyarak geçirdiği için geceleri kullanıyorsun güneşe çıkma sürüp de. Dermatolog yazmıştı bana, çok faydasını gördüm

aaa bu çok güzelmiş cnm fiyatı ne kadar biliyo msn??

Her gece yatmadan önce pamuğun üzerine limon sıkıp sivilcelerine sür .
Evde yapabileceğin bişe stemişsin ben bunu sürekli yaparım çok iyi geliyor

biraz kendimi iyi hissettim..evde teramisin diye bi krem var.

kullananlar olmuş sivilceler için bi bilginiz var mı??

ay cnm ya banada aynısı olmuştu yazın başında 3 tane siyah noktamı sıktım ve ertesi gün kırmızı sivilce kenarlarıda yara olarak geri döndü.. bepanten sürdüm ve hiçç dokunmadm smdi izi dahi yok zemuszemus

X