• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım !!!

EdaOzgann

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
47
2
6
34
Bursa
Kuzenimin ayagında baş parmagında önce tirnak batması oldu
yada biz öyle sandik. Bu aksam yanima aglayarak geldi ayagini kimseye
gösterememis korkmus sol ayagnin baş parmagı davul gibi olmus morarmis
yanindada kocaman et çıkmış. Öteki tarafndada aynisi olmaya baslamis
kalk acile gidyoruz dedim korktu gtmedik ama yarin icin genel cerraha randewu aldik
gitcez. Annesine dememis gdip cektirtir diye ki teyzem onun istemedgh biseyi asla yaptirmaz.
İsin sadedi basina boyle bsy gelen war mi ?
geldiyse doktor ne yapti ?

aynı sorundan bugün ameliyattan çıktım. gebelikten sonra tırnak batmam oldu tırnağı temizlim derken mikrop kaptırdım tarifsiz acılar çektim tam 3 ay boyunca geçsin diye bekledim krem antibiyotik çare olmadı tırnağımın yanından et fırladı ortopedi dr gittim ve çekilmesi gerektiğini söyledi bu sabah girdim ameliyata bakalım u marım geçmiştir eğer dahada gitmeseyişim iltihap kemiğe sıçrarmış

bende aynı sorunu ayak başparmağımdan defalarca kez yaşadım bazen 3 ay bile sürdüğü olurdu kendi kendime pansuman vs uğraş uğraş geçirirdim.akıntı yapardı çorabımı kirletirdi,ağrısı sancısı dayanadım bende doktora gittim.ama ne ortoped ne genel cerrahi bunun alanı plastik cerrahi.yoksa genel cerrahi.ve ameliyatı oldum yandan batan tırnağı boylu boyunca kesip altındaki dokuyuda kazıyorlarki bir daha ordan çıkmasın sonrada dikişle tutturuyorlar.ameliyat sonrası zor geçiyo açık konuşuyum.bir ayda dikişler alındı.ama şimdi öyle memnunumki neden bu kadar beklemişim diyorum.görüntüsüde gayet güzel parmağın herkese öneririm.

Back