• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım!

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
6+5 günlük hamileyim. 2 ay önce düşük yaptım. bugün bütün gece karnım ağrıdı. bir parol içsem de kar etmedi. karın ağrısından uyuyamadım. daha önce de düşük yaptığım için çok korktum. hiçbir şekilde kahverengi ya da pembe akıntım yok. bu durum normal mi? benim gibi şiddetli karın ağrısı çeken var mı? bugün pazar olduğu için doktora da gidemedim. ltf yardım edin.

6+5 günlük hamileyim. 2 ay önce düşük yaptım. bugün bütün gece karnım ağrıdı. bir parol içsem de kar etmedi. karın ağrısından uyuyamadım. daha önce de düşük yaptığım için çok korktum. hiçbir şekilde kahverengi ya da pembe akıntım yok. bu durum normal mi? benim gibi şiddetli karın ağrısı çeken var mı? bugün pazar olduğu için doktora da gidemedim. ltf yardım edin.

Canim oncelikle gecmis olsun. Benimde oyle olmustu ve ilk hamileligim oldugu icin hen korkup hastaneye gittim ama mudahdle etmiyorlar. Ertesi gun kendi dr ma gittim idrar testi yapti ve cok fazla enfeksiyonum varmis agri nedeni buymus.serum bagladilar antibiyotik ve tek kullanimlik baska bi ilac daga kullandim. Ve bol bol su ictim. Cok sukur hic bisiyim kalmadi. Hemen dusuk yapicam diye uzme kendini. Pazartesi bi dr git kontrole.ama bugunde ne olur olmaz kendini cok yorma uzanmaya calis.

bende de var kasık ağrısı bazen çok şiddetli bazen az sordum gayet normal dedi dr bebek yeni yerleşiyormuş rahme ondan dolayı ağrı yaparmış onun dışında havalar bir anda soğudu üşütüyoruz onunla da alakalı sadece sıkı giyin ve kendini soğuktan koru :49:

bende de var kasık ağrısı bazen çok şiddetli bazen az sordum gayet normal dedi dr bebek yeni yerleşiyormuş rahme ondan dolayı ağrı yaparmış onun dışında havalar bir anda soğudu üşütüyoruz onunla da alakalı sadece sıkı giyin ve kendini soğuktan koru :49:
rabbim herkezin bebeklerini korun benimkinide tabi canım doktora git tahlilini yaptır onun dısında moralini bozma derim ben mutlu olmaya bak herseyin ilacı mutluluk :3:

Back