• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım..... :(

okyanus1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
94
4
36
Nevşehir
arkadaşlar 14 gün adet gecikmesinden sonra dün sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım.. silik bir çizgi ile pozitif çıktı.. 2-3 saat sonra adet oldum ve hala kanamam devam ediyor sizce bu ne olabilir? bu testlere güvenmemeli miyim?

arkadaşlar 14 gün adet gecikmesinden sonra dün sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım.. silik bir çizgi ile pozitif çıktı.. 2-3 saat sonra adet oldum ve hala kanamam devam ediyor sizce bu ne olabilir? bu testlere güvenmemeli miyim?

Üstüne görüyor olabilirmisin?

bir kan testi yaptır bence yarın sabah sağlık ocağında falan.testlerin illa ki bi yanılma payı oluyor.
hayırlısı olsun:31:

bir kan testi yaptır bence yarın sabah sağlık ocağında falan.testlerin illa ki bi yanılma payı oluyor.
hayırlısı olsun:31:

tşk ederim.. doktor randevum yarın.. geç gebelikten şüphelendiğim için henüz gitmedim doktora... genelde ilk idrarla tavsiye ederler bu testleri acaba ilk idrarda bu hcg hormunu herkeste mi yükselir.. çok saçma ve böyle şeyler yaşamak çok sinir bozucu...

üstüne görüyor olabilirsin
kimyasal gebelik olup düşük yapıyo olabilirsin

Back