• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Acil Yardım

asiasil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
121
0
66
İstanbul
Merhabalar;

Benim saçlarım koyu kahverengiydi... 2 ay kadar önce Kumral ve Karameli karıştırarak boyadım ve daha açık bir renk oldu. (Arada turuncu parlayanlar var) Benim istediğim renk ise resimde görünen... Ne renge boyamalıyım yardımcı olun lütfen :34:

$kaydet.jpg

Merhabalar;

Benim saçlarım koyu kahverengiydi... 2 ay kadar önce Kumral ve Karameli karıştırarak boyadım ve daha açık bir renk oldu. (Arada turuncu parlayanlar var) Benim istediğim renk ise resimde görünen... Ne renge boyamalıyım yardımcı olun lütfen :34:

Eki Görüntüle 245960

bu saç tek renk değil canım yani gölgeler var. kendin yapamazsın bence bi kuaföre danış.

Şuanki saçımın rengi bu? Arada kızıl, turuncu parlamasın ve rengi biraz daha açık olsun istiyorum. ne renge boyayayım peki, yukarıda da istediğim tonu gördünüz?:84: $kaydet2.jpg

Şuanki saçımın rengi bu? Arada kızıl, turuncu parlamasın ve rengi biraz daha açık olsun istiyorum. ne renge boyayayım peki, yukarıda da istediğim tonu gördünüz?:84:Eki Görüntüle 245973

saç rengin çooooook güzelmiş canım ama çokta koyu renk yani istediğin tonla şuanki ton arasında baya fark var bide kızıllıklar var. açtırmadan biraz zor elde edersin bu rengi. ben saçımı 1 kere açtırdım-ki hiç tavsiye etmem- onu da kuaföre yaptırdım. organik falan kullandıkları halde acayip yıprandı. bakımlarla eski haline döndürmeye çalışıyom. bazı arkadaşlar evde palettenin falan açıcılarıyla kendileri yapıyor ama bi araştır istersen. hiç denemmediğim için bişey diyemem. bence ii bi kuaföre git. onlar boyayı akıtır yada saçı açar kesin ama en azından işi bilen biri yapmış olur.

Bak şimdi :) Saçımın rengi güzel diyorsan böyle bırakayım ozaman ben, açıcı falan uğraşamam, mesai saatim geç bittiği için kuaför bulmamda zor oluyor! Ozaman ben yine kumral+karamel alıp boyayayım bari ne yapayım artık...

Bak şimdi :) Saçımın rengi güzel diyorsan böyle bırakayım ozaman ben, açıcı falan uğraşamam, mesai saatim geç bittiği için kuaför bulmamda zor oluyor! Ozaman ben yine kumral+karamel alıp boyayayım bari ne yapayım artık...

bence saçın gayet ii canım. hiç uğraşıp yıpratma ;)

Back