acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ondi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ondi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
55
0
86
Bursa
bebeğimin idrarından koyu sarı ve pembemsi lekelenmeler geliyor 4 gündür.lütfen yardım.burnu tıkalı öksürüyoe yaklaşık 1 haftadır:2:

canım tam bişy dıyemıcem ama sanırım enfeksıyon olabılır atesı varmı enfeksıyon ates yapar tetıkte ol ve zaman kaybetmeden doktora götur

canım bebeğini neyle bwsliyorsun? Anne sütü? mama? Muhtemelen böbrekler susuz kalmış anne sütü ise sen 3 lt den az su içme mama ise suyunu ihmal etme yavrunun bunlara dikkat edersen 3 gün içinde gecer büyük ihtimalle ama sen her ihtimale karşı uzmanınıza götür evlat bu geçiştirmeye gelmez

4gündür bekliyor musun yani? hemen götür doktora, burda söylenecek hiçbirşey tam olaraak yardımcı olmaz sana...

bebeğimin idrarından koyu sarı ve pembemsi lekelenmeler geliyor 4 gündür.lütfen yardım.burnu tıkalı öksürüyoe yaklaşık 1 haftadır:2:

lekelenmeler ürat kristali olarak adlandırdıkları şey olabilir, daha fazla sıvı alımı tavsiye ediyor doktorlar, sadece anne sütü alıyorsa sizin aldığınız su oranını artırmanız gerekiyor. ama 1 haftadır burun tıkanıklığı ve öksürük var diyorsunuz, vücutta enfeksiyon olabilir, idrar yollarında bir enfeksiyon olabilir... daha fazla beklemeyin doktorunuza başvurun allah korusun bronşite, zatüreeye çevirebilir, bu seneki grip mikrobunun özelliği buymuş :94:

Yenidoğan bebeklerde anneden geçen hormonlar nedeniyle idrarda lekelenmeler oluyor. Ama bebeğiniz daha büyük ise idrar yollarına enfeksiyon geçmiş olabilir. Acilen doktora gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…