Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri acil yardım:(

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
selam kızlar bayramdan sonra allah izin verirse nişan düşünüyoruz ve ben heycandan ne giyeceğimi düşünmeye başladım.askılı yada straplez olmayacak kabarık olmayacak uzun yada diz altı şık bir abiye düşünüyorum ama bu kriterlerde bişey çarpmadı gözümü bildiğiniz düşündüğünüz resimler var ise yardımlarınızı bekliyorum.eğer bulamassam diktirmeyi düşünüyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederimbilmiyorumkismile

slm canım bende bayramdan sonra kısmet olursa nişnlaanıcam. ve işin ilginç tarafı bende senin anlattığın gibi bişey istiyorum ama ondan yok canım :))) nereye gittiysem yok bi fatih kaldı oda nişan ağustos 7 de olucaktı ertelenince şmdilik bakmama gerek kalmadı diye gitmedim ama orda neresi vardır bilmiyorum allah yardımcın olsun.bence diktirmeyi düşünme ben bi tane sordum 900 milyon dedi ya yazık günah o paraya. dümdüz bişey yani . sanki altın suyuna batırılmış

canım ben alanyadayım burası biraz daha turizm sehri olduğundan neye elimi atsam ya askılı ya kısa aradığı bulmak çok zor sende inşallah aradığını bulursun canım

bende bayramdan hemen sonra nişanlanıcam şöyle bahar ayına yakışır uçuş uçuş şifon uzun bir elbise almayı düşünüyorum ama elbiseler hep askılı ve straplez bende üstüne incecik elbisenin rengine uyan bolero trikolardan alıcam hem şık hemde abartısız olmak en güzeli buarada benim nişanım evde olacak ondan bu tercihim sanada fikir olur umarımboshayallersmile

Son düzenleme:
bu nasıl sence?olumunekankayizsmile

Eklentiler

• $img91492a.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 55
CANIM TYEŞEKKÜR EDERİM elbise çok hoş ama straplez olmaz.birde ben 1,60 boyunda 60 kiloyum
bu uzunlarda nasıl olur bilmiyorumki
denemedim hiç

CANIM TYEŞEKKÜR EDERİM elbise çok hoş ama straplez olmaz.birde ben 1,60 boyunda 60 kiloyum
bu uzunlarda nasıl olur bilmiyorumki
denemedim hiç

bende straplez giymiycem yani üstüne birşey alırım illaki boy konusunda topuklu giyersin uzun elbiseyi her bayan güzel taşır öyle düşünme çokta yakışır eminim yeterki vücuduna göre bir kesim bul şimdiden Allah kolaylık versinopuyorumnanaktan

selam kızzlar hayırlı olsun. bende dediğiniz gibi arıyordum
fatihte buldum daha doğrusu o da askılıydı kol taktılar
uzun şifon gülkurusu bi elbise
cumartesi nişanım var
resimleimdem eklerim

selam kızzlar hayırlı olsun. bende dediğiniz gibi arıyordum
fatihte buldum daha doğrusu o da askılıydı kol taktılar
uzun şifon gülkurusu bi elbise
cumartesi nişanım var
resimleimdem eklerim

hayırlı olsun canım burayada koy resmini bizde görelim örnek alalımolumunekankayizsmile

canım hayırlı olsun. kalıp olarak straples olup kolları düz dantel yada tülle bileklere kadar.. oh şık miss.. türbanlıysan açık renkleri tercih et. ama cepkendi şaldı girme o olaylara.. rahatlık için elbise bir olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…