acil yardım

asmin123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
8
0
86
Kars
Slm arkadaşlar 3 buçuk aylık ilk gebeyim...benim sorunum tansiyonum ile..büyük 14 küçük 9 buna bağlı olarak baş dönmesi ve bulantım var..sizlere sorum bu değerler hipertansiyona bağlı olup cocuk zehirlenmesine yol açabilirmi...çok üzülüyorum ne olursunuz bana yardım edin.... cuma günü kadın doğum uzmanına gittim hersey normal nöroloji uzmanına gözük dedi..burada hersey yetersiz..şasırdım doğrusu haber bekliyorum sizlerden

sayın asmin; Aslında tansiyonunuz cokta yüksek sayılmaz fakat bana göre de bunu nörolojiye sormanız mantıklı..üzülmeyin bulantı ve bas dönmesi hamilelikte fazlasıyla olur bebeginize bir zarar gelecegini düşünmüyorum fakat doktora gidin derim.iyi akşamlar

sewgılı asmın cok ne ole bne bole ılac kullanman normal olurmu bıelmem ama zamanında teyzem cok cok ıyı bı doktora gıttı o zaman suleyman demıreln dı sanırım doktoruydu nsee odabole senın gbıdı
gunluk dokto ona bı ılac werdı o kullandı we doktor sunusoledı ılac kullnmak ıstemessern eyer dedı gunde bı tane lımon sık lımonta gbı ıc dedı sekersız tansıyonu dengeler dedısdı bı dene ıstersen bır haftaaa sekersız sona ıc bır sat sona tasyonu olc

bu tansiyonla cocguna hicbirsey olmaz allah bilir tabi ama bence olmaz.hamilelikte kiminin tansiyonu yükselir kimininki düser.benimki hep düsüktü sadece demir ilaclari verdiler bunun icin.öyle kolay degil cocugunun zehirlenmesi.hem doktorun sana söylemesi lazim.cocugun su sebeplerden dolayi zehirlenebilir veya ölebilir diye.mesela benim ozaman dilim yetersiz oldugu icin doktorum dan bilgi alamiyordum.bi gün 38 derece ateslendim.bisey olmaz dedim yattim.o gün görümcem sagolsun beni apartopar hastahaneye götürdü.demezlermi iki gün bu atesle gezseydin cocugunu kaybedebilirdin diye sok olmustum.megerse cocuk anne karninda pisermis bi nevi tip adini simdi hatirlamiyorum.ama atesin oldumu hemen doktoruna git.hic bekleme atesim düser belki diye.ogün bugün her hamileye söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…