acil yardım=(

sohika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
11
0
43
Arkadaşlar herkese selam,henüz yeniyim burda.Bu zamana kadar hep okuyordum,şu an yazma ihtıyacı hıssettım.hamılelığımın 11.haftasındayım.Gereklı ıdrar ve kan testlerımın yaptırıyorum doktorumun yönlendırmesıyle.Herşey olağan görünüyor tahlıllerımde.Ama idrarımda ıkı seferdır yüksek lökosıt görünüyor,ılk 8-10 du,şu an 17 olmuş,herhangi bir idrar enfeksıyonu bulgum yok,yanma vs.Çok korkuyorum,ne olduğunu bilemediğim için=(Daha önce bu şekilde duruma karşılaşan bırılerı varsa,rica etsem,benı aydınlatabılırmı?
Bir de vajinal temizlik konusunda ne önerırsınız?Bu zamana dek özel bir şey kulllanmadım,her gün duş,günlük ped,temiz pamuklu çamaşır yeterlimi?yoksa sebamedin ph5.5 ıntım jeli varmış,önerırmısınız?

Daha çok soru var kafamda,artık fazla kafanızı ağrıtmayayım,onlar da sonraya!Şimdiden çok teşekkürler!

deniz k.

Canım, idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun; hamile kalmadan önce ben de olmuştum. Bol bol su içip enfeksiyonu atman lazım, benim de lökosit 18-20ye çıkmıştı, ateşim yükseldi, kasık ağrısı, tuvaletimi yaparken yanma ve kanlı idrar vardı ben de. sadece çok çok su içerek 1 günde düşmüştü lökosit sayısı. Geçmiş olsun.

Cevap için çok teşekkürler.ama bende yanma vb. şikayetler hiç yok,yıne de enfeksıyon olabılırmı,belırtısız yani??Birde 2,3 haftadır yükselme içinde.acaba ıyıce yükselıncemı bu yanma vb. şikayetler çıkıcak.Hemen önlemımı alayım bari.Çok teşekkürler cevap için.Saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…