How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Acil yardım!

Eslem0Taha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
16
1
86
İstanbul
arkadaşlar bebişleriniz kaç aylıkken vucudunu sırt üstü yatarken sağa sola dönmeye başladı hatırlayan var mı?
benim oğlum 4 aylık yan yatırırsam yüz üstü dönüyor çok hareketli ama sırt üstü yatarken yanlara dönmüyor kafasını güzel tutabiliyor kafasını çeviriyor vucudunla dönmüyo:emir_bebek:

ne güzel işte bebeğin çok hareketli hantal değil:) benim oğlumda 4 yda 5 aylıkkken dönmeye başladı. sırt üstü yattığında ise başını iyice kaldırıcak çok normal. 1 aya kalmaz otrmaya başlar bebeğin. baş ve omurga kasları güçleniyor. oturma eğiliminde bulunmadan önce kaslarını kontrol etmeyi öğreniyorlar. :)

arkadaşlar bebişleriniz kaç aylıkken vucudunu sırt üstü yatarken sağa sola dönmeye başladı hatırlayan var mı?
benim oğlum 4 aylık yan yatırırsam yüz üstü dönüyor çok hareketli ama sırt üstü yatarken yanlara dönmüyor kafasını güzel tutabiliyor kafasını çeviriyor vucudunla dönmüyo:emir_bebek:

Bu söylediklerinize verilecek en iyi cevap MAAŞALLAHH olabilir ancak. Bebeğinizi öpüyorum. sevgiler.:emir_bebek: sırt üstünden dönebilmesi için daha birkaç ayı var. Hiç endişelenmeyin.Şu anki yapabildikleri bile çok iyi bence.

Back