• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
5 aylık bebeğime mamayı sadece gece yatarken vermek istiyorum. diğer öğünleri mamasız nasıl halledeyim[anne sütü vericem yine].doktorumuz her öğüne mamayı takviye yapmış ben istemiyorum.yardımınız için şimdiden sağolun

canım ben oyle yapıyorum
aksamları yatırmadan once emzırıyorum sonrada 90 ml mama hazırlıyorum onuda ıcıyo sonra uyuyor
gun ıcınde sadece emzırıyorum
ama tabı sen doktorunu dınle vardır bir bildigi mama verdıyse

doktorun sütünün yetmedigini düşündüyse mamaya başlamıştır kilo alımı nasıl?
benimde son günlerde sütümde azalma oldu ,bebegim 5.ayına girdi ,sütümün gelmesi biraz zaman aldıgı için sabahları bebe bisküvisini kendi sütümle ıslatıp veriyorm ikindi vakitlerindede meyvesuyuna bisküvi koyup yediriyorum geri kalan zamanlardada kendim emziriyorum ,1 ay sonrada zaten yavaş yavaş ek gıdalara geçicegimiz için sorun olmaz ...

sütüm yeterli ama doktorun verdigi liste tamamen bebelac ürünleriyle dolu. ek gıdalara mama takviyesi bukadarda hormonlu liste olmazki canım.içimden hiç de o katkı maddeleriyle dolu paketleri vermek gelmiyor.

sütüm yeterli ama doktorun verdigi liste tamamen bebelac ürünleriyle dolu. ek gıdalara mama takviyesi bukadarda hormonlu liste olmazki canım.içimden hiç de o katkı maddeleriyle dolu paketleri vermek gelmiyor.

canım bencede verme o hazır mmları eger sutun yetmıyorsa
yogurt mayala ver sonra meyve suyu ver seftali elma kayısı bu zmnda verebıleceklerın ,
bunlara alıstıktan sonra sebze corbasına baslıyabılırsın havuc, kabak ,patatesle corba baslıyabılırsın
ben gecen hafta beslanme uzmanıyla gorustum b sekılde baslattı
hazır gıdaları kasık ve kavonoz mamalarnı sordum,yolculukt zor durumlarda verebılırsınız
dedi,sürekli kullanılmaması gerektıgını soyledı

Back