ölçmemişler sanırım canım bi arayıp sorKızlar idrar testi görünürde pozitif , kan neden negatif çıktı adetim ilk defa 6 gün gecikti 5. Gün kan verdim sonuç bu
Direkt 0 demesi bana da öyle geldiölçmemişler sanırım canım bi arayıp sor
Ve hala hasta olmadım ilk defa 6 günüm geçiyorBetada ilk kez 0 değerini görüyorum
Genelde kendim dahil 0,12/1,20/0,2 gibi değerleri gördüm de
Verdiğiniz lab.ile alakalı sorun olabilir mi?
Kaset test net pozitif
Denedim erken gebelik o da pozitifTest bozuk olabilir mi başka marka alıp deneyin bence kan yanıltmaz çünkü yoksa yoktur diye düşünüyorum
Bence başka yerden bidaha kan testi verin
bende anlamadım aile hekimine gitmiştimBetada ilk kez 0 değerini görüyorum
Genelde kendim dahil 0,12/1,20/0,2 gibi değerleri gördüm de
Verdiğiniz lab.ile alakalı sorun olabilir mi?
Kaset test net pozitif
Biraz daha bekle istersen canımDenedim erken gebelik o da pozitif
bende anlamadım aile hekimine gitmiştim
O zaman hastaneye git canım sen saglık ocaklarına hiç güvenmiyorum şahsen laboratuvar olmadığı için kanlar gezip duruyor il ilçe sağlıkta filan acile git olmadıDenedim erken gebelik o da pozitif
bende anlamadım aile hekimine gitmiştim
Bende anlamdım değer aralıkları bile yok direkt 0 aciller bakarsa akşam bi gideyim çok teşekkür ederimO zaman hastaneye git canım sen saglık ocaklarına hiç güvenmiyorum şahsen laboratuvar olmadığı için kanlar gezip duruyor il ilçe sağlıkta filan acile git olmadı
Aynen öyle yapayım teşekkür ederimBiraz daha bekle istersen canım
Özelde kan verirsin olmazsa
Direk bakmazlar belki karın agrım mide bulantısı bas dönmesi var deBende anlamdım değer aralıkları bile yok direkt 0 aciller bakarsa akşam bi gideyim çok teşekkür ederim
Olmadı özelin acilene gideyim çıkar herhalde bügün adet gecikmemin 6.günüDirek bakmazlar belki karın agrım mide bulantısı bas dönmesi var dezaten gebelik var mı diye sorar bilmiyorum korunmuyoruz dersiniz ister zaten test direk gebelik testi istiyorum demişti arkadasım kadın doğumdan randevu al git demişlerdi sanki hemen bulunuyormuş gibi
Varsa mutlaka çıkar canmOlmadı özelin acilene gideyim çıkar herhalde bügün adet gecikmemin 6.günü
Test pozitif duruyor ama kan tahlılınde ilk defa direkt ‘0’ göruyorum normalde virgüllü sayılar cıkıyor bence emin olmak için tekrar test yapın tekrar pozitif çıkarsa özel hastanenın acil kısmına gidip beta hcg baktırmak ıstedıgınızı soyleyın o sekılde yaptırabılırsınız doktor beklemek ıstemıyorsanızKızlar idrar testi görünürde pozitif , kan neden negatif çıktı adetim ilk defa 6 gün gecikti 5. Gün kan verdim sonuç bu
Kesinlikle katılıyorum size çok teşekkür ederimTest pozitif duruyor ama kan tahlılınde ilk defa direkt ‘0’ göruyorum normalde virgüllü sayılar cıkıyor bence emin olmak için tekrar test yapın tekrar pozitif çıkarsa özel hastanenın acil kısmına gidip beta hcg baktırmak ıstedıgınızı soyleyın o sekılde yaptırabılırsınız doktor beklemek ıstemıyorsanız
Rica ederim insallah güzel haberler alırsınız, erken gebelık testınde cok fazla yanlıslık cıkıyor ama kaset tipi testte daha az bu oranKesinlikle katılıyorum size çok teşekkür ederim