Acil yardım

minnosellaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
151
83
25
Merhaba adetim 1 hafta gecikti ve bende test yaptım negatif çıktı hamilelik belirtileri pek yoktu. Dün kahverengi lekelenme oldu ve sonrasında ağrılarım başladı sırt ağrım ve gaz sıkışması gibi karnımda kramplar oldu bugün de adet oldum ama normalden daha farklı oluyorum çok açık kırmızı kan ve su geliyo sizce düşük yapıyo olabilir miyim ? Bulunduğum yer hastaneye uzak bu yüzden buraya yazıyorum lütfen kızmayın düşükse gideceğim.

düşük yaptıgınızı sanmıyorum ,düşük sancılı bir süreç bırakın buraya yazmayı .ilk buldugunuz kişiye saldırırsınız beni hastaneye götürün diye.

düşük yaptıgınızı sanmıyorum ,düşük sancılı bir süreç bırakın buraya yazmayı .ilk buldugunuz kişiye saldırırsınız beni hastaneye götürün diye.
Daha önce de düşük yaptım ama sessiz düşükmüş kan verdiğimde tesadüfen öğrendim sancım da yoktu o yüzden bunda da tereddütte kaldım

o nasıl oluyormus canım ya kimyasal falandır. ben 3 kere yaptım 3 'de de öldüm öldüm dirildim.
Daha önce de düşük yaptım ama sessiz düşükmüş kan verdiğimde tesadüfen öğrendim sancım da yoktu o yüzden bunda da tereddütte kaldım
Hanımefendi çok haklı sabaha kadar ağrısından yorgan ısırdığımı bilirim düşük olsaydı ağrısız olmazdı, sıcaklar nedeniyle gecikme vs oluyor çoğu kişide havalardan büyük ihtimalle

Kimyasal gebeliğe sessiz düşük deniyor ve evet bende kimyasal geçirmiş birisi olarak hiç sancısız geçirdim ama canım benim kanamam başladığında bile testim pozitifti ve aşırı yoğun kanamam vardı kimyasal düşük geçirdiğini zannetmiyorum, hava değişimine bağlı ya da kullandığın herhangi bi ilaca bağlı veya strese bağlı gecikme yaşamış olabilirsin

X