Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 35. haftama yeni girdim fakat 2 gündür bebeğim aşağıya doğru baskı yapıyor ve belimde şidetli ağrılarım oluyor....birdenbire sancılarım oluyo...yarın doktorda kontrolum var ama yinede doğum yapmış arkadaşlar sizce bu erken doğum belirtisi olabilir mi...
Canım hamileyken benimde başıma gelmişti. Rahimde açılma var demişti doktor. Bel ve kasık ağrısından duramıyordum. İlaçla kontrol altına almıştık. Sen hemen doktorunu ara derim. Bugün görmek ister belki seni.
kızlar dün doktora gittim muayenem yapıldı doğumhaneye alındım vajinal muayene oldum rahimde 1 cm açılma var erken doğum olabilir sancıların sıklaşırsa gel dediler....Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...sağlıkla bebeğimi kucağıma almak nasip olur inşallah...
Geçmiş olsun canım. Ortalarda görünmeyince doğurdun sandım. Bunlar normal şeyler çoğu hamilelikte rastlanıyo böyle şeylere. Dikkatli ol. Sağlıklı günler dilerim.
arkadaşım aynı sancıyı bende çekmiştim.we doktorum daha 20 günün war demişti ama bende rahimde açılma we inanılmaz bel ağrısı yüzünden 35, haftada doğunm yaptım.canını sıkma sakin ol.doktorun ne derse aynen uygula.:
dün gece sancılar içinde tekrar hastaneye gittik doğum % 40 başlamış dedi ama eve yolladı ne garip demi ....neyse bizde evde bekliyoruz Allah tan hastanede evime çok yakın...hayırlısı olsun artık....
geçmiş olsun 30 haftalık hamileyken bende aynı sorunları yaşadım hastanede yattım doktorum serum ve haplarla erken doğumu önlendi kasık ağrılarım oluyordu en son ağrılarım 2 dakikaya düşmüştü 37 haftam daha bitmeden sezeryanla doğum yaptım