Gebeliğe Hazırlık Acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cansu5471

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
47
13
8
29
Kızlar dün bir post açtım ama kimse cevap vermedi şimdi kanamam var ama parça parça bir şeyler geliyor hastaneye gitme imkanım yok böyle bir şey yaşayan var mı evde yaptığım test pozitifti ama hastanede 2lerdeydi değer lütfen yardımcı olun ne yapacağımı şaşırdım

Canim belki gec dollenme olmustur yerlesme kanamasidir 5in alti gebelik yok demek ama sonradan arttigida oluyor eger buyuk pihti tarzi parcalarsa bi doktora gorun bence en azindan aile hekimine git lekelenme gibiyse korkma

Kahverengi lekelenme gibi oluyor ve parça geliyo malesef bir yere gidemiyorum aile hekimi olmayan sözde bir sağlık ocağı var ama doktor yok test yaptıramıyoruz hiç bir şey yok o yüzden çok korktum.

Gebelik testi pozitif gördükten sonra kanama başladıysa kimyasal gebelik yaşamış okabılırsınız.
doktora git hemen rahım kalınlaştırıcı ilaç versinler.

Buradan nasıl yardımcı olunmasını bekliyorsunuz ? Arkadaşlar İlaç mı yazacak size ? 2 kez gebelik geçirdim yerleşme kanaması pıhtılı ve parçalı şekilde olmadı.

Umarım ciddi bir sorun yoktur ama en azından dedikleri gibi asm ye gidin. Sonradan pişman olmamak içim zamanında harekete geçmek gerekiyor. Buradan medet ummayın.

Back