- 28 Kasım 2018
- 15
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi Haslaman66
Kizlar iliskide emla krem kullanan var mi agridan dolayi iliskiye giremiyorum lutfen yardm edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun emla kremle basarili oldu kizlarr tesekkurler![]()
Ayrica emla yenidoganlarin sunnetinde bile guvenli bir sekilde kullanilabilen bir krem .. arastirrsaniz yeterli bilgiye sahip olursunuz . Ben sadece fikir almak istedim ama gercekten pisman oldum[/QUOT.
vajinaya su harıcınde baska hıcbırsey kullanmak doğru degıl doktorlar kesınlıkle kullanmamamız gerektıgını söylüyo o sebeple bu yorumu yaptım ben pişman oluncak bişey yok ayrıca yanlışım varsa düzeltin yada sizin yanlışınız varsa biz düzeltelim bu kdr tepki vermeye gerek yok.
Işe yaradı öyle miDun emla kremle basarili oldu kizlarr tesekkurler![]()
Ilk zamanlar alismak icin kullanilabilir ne varki bunda.zevk meselesi deilki konu.[/QUOT
Kimi sizin gibi diyo kimi de doğru deil diyo bu sorunu yenemeyen napsin ki![]()
Kimi sizin gibi diyo kimi de doğru deil diyo bu sorunu yenemeyen napsinIlk zamanlar alismak icin kullanilabilir ne varki bunda.zevk meselesi deilki konu.
Canim bende tedaviyle yendim bu durumu.doktorumda kullandi.alismiyosun korkma yendikten sonra birakiyosun zatenKimi sizin gibi diyo kimi de doğru deil diyo bu sorunu yenemeyen napsinkurtulkurtulmak istiyorum artk.
Bende tedavi görüyorum ama dr. Bana hiç böyle biseyden bahsetmedi burayı keşfettim burda öğrendim kremi artk yenmek istiyorum çocuğum olsun istiyormCanim bende tedaviyle yendim bu durumu.doktorumda kullandi.alismiyosun korkma yendikten sonra birakiyosun zaten
Sizin ne kadar oldu yeneliCanim bende tedaviyle yendim bu durumu.doktorumda kullandi.alismiyosun korkma yendikten sonra birakiyosun zaten
1 sene oldu canim.wemcaine sprey kullanmisti doktorum.tamamen uyusturuyodu.alisana kadar kullanip biraktim.hic sorun olmadi yani.Bende tedavi görüyorum ama dr. Bana hiç böyle biseyden bahsetmedi burayı keşfettim burda öğrendim kremi artk yenmek istiyorum çocuğum olsun istiyorm![]()
Eşimle konuşacam bu konuyu bakalım ne diyecek yeniyim ama dayanamıyorum artk1 sene oldu canim.wemcaine sprey kullanmisti doktorum.tamamen uyusturuyodu.alisana kadar kullanip biraktim.hic sorun olmadi yani.
Doktorunlada konus.ayrica doktor nasil bi yöntem uyguluyoki benim bildigim tedaviler hep uyusturucu krem yada spreylerle.cunku onlarla acimadigina inaniyosun yeterince genisleme oluyo.Eşimle konuşacam bu konuyu bakalım ne diyecek yeniyim ama dayanamıyorum artk
Kayganlaştırıcı önerdi doktorum böyle şeylerden hiç bahsetmedi parmak egzersizleri yaptim kendim ve esimin onları yaptım simdi pns egzersizindeyim ama zor oluyo yarısından çoğunu aliyom gerisi olmuyoDoktorunlada konus.ayrica doktor nasil bi yöntem uyguluyoki benim bildigim tedaviler hep uyusturucu krem yada spreylerle.cunku onlarla acimadigina inaniyosun yeterince genisleme oluyo.