Acil yardim

Emlaya alışmanı tavsiye etmem.
Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz acıyı azaltıyor.

Emla krem harici kullanım içindir vajina iç yapınızı bozarsanız işler daha çıkılmaz daha sorunlu hale gelir ...

Kadın doğumcuyla görüşüp doğru yönlendirme ve tavsiyeleri alın ...

Dun emla kremle basarili oldu kizlarr tesekkurler :KK66:

Nasıl olur ki? Emla krem bölgeyi uyuşturmak için değil mi? Bölgeniz uyuştuysa nasıl zevk aldınız? Sadece eşinizi tatmin etmek için kendinizden böyle bi ödün vermenizi tavsiye etmem sonuçta arkadaşımızın dediği gibi vajina bölgeniz zarar görebilir. Bilinçsizce kullanmışsınız bence kremi..

B8lincsizce kullandigimi dusunmuyorum .doktor muayenesi ve doktor onerisiyle aldim emlayi sadece vajinismus sorunu yasadigm icin kullandm kizlik zarim kalindi bozuldu .bu sekilde de olmasaydi cerrahi operasyon yapilacakti.. bilmeden etmeden insanlari yargilamayn birdaha bence :)

Ayrica emla yenidoganlarin sunnetinde bile guvenli bir sekilde kullanilabilen bir krem .. arastirrsaniz yeterli bilgiye sahip olursunuz . Ben sadece fikir almak istedim ama gercekten pisman oldum

a
Ayrica emla yenidoganlarin sunnetinde bile guvenli bir sekilde kullanilabilen bir krem .. arastirrsaniz yeterli bilgiye sahip olursunuz . Ben sadece fikir almak istedim ama gercekten pisman oldum[/QUOT.

vajinaya su harıcınde baska hıcbırsey kullanmak doğru degıl doktorlar kesınlıkle kullanmamamız gerektıgını söylüyo o sebeple bu yorumu yaptım ben pişman oluncak bişey yok ayrıca yanlışım varsa düzeltin yada sizin yanlışınız varsa biz düzeltelim bu kdr tepki vermeye gerek yok.

Sadece eşinizin zevk alması yeterli mi ?
Bana inanılmaz garip geldi..
Ayrıca kullanım şekliniz nasıldır bilmiyorum ama ph bozup başınıza dert alabilirsiniz.

Ilk zamanlar alismak icin kullanilabilir ne varki bunda.zevk meselesi deilki konu.[/QUOT
Kimi sizin gibi diyo kimi de doğru deil diyo bu sorunu yenemeyen napsin ki:sus:

Ilk zamanlar alismak icin kullanilabilir ne varki bunda.zevk meselesi deilki konu.
Kimi sizin gibi diyo kimi de doğru deil diyo bu sorunu yenemeyen napsin :KK43: kurtulkurtulmak istiyorum artk.

Canim bende tedaviyle yendim bu durumu.doktorumda kullandi.alismiyosun korkma yendikten sonra birakiyosun zaten
Bende tedavi görüyorum ama dr. Bana hiç böyle biseyden bahsetmedi burayı keşfettim burda öğrendim kremi artk yenmek istiyorum çocuğum olsun istiyorm :emir_bebek:

Bende tedavi görüyorum ama dr. Bana hiç böyle biseyden bahsetmedi burayı keşfettim burda öğrendim kremi artk yenmek istiyorum çocuğum olsun istiyorm :emir_bebek:
1 sene oldu canim.wemcaine sprey kullanmisti doktorum.tamamen uyusturuyodu.alisana kadar kullanip biraktim.hic sorun olmadi yani.

1 sene oldu canim.wemcaine sprey kullanmisti doktorum.tamamen uyusturuyodu.alisana kadar kullanip biraktim.hic sorun olmadi yani.
Eşimle konuşacam bu konuyu bakalım ne diyecek yeniyim ama dayanamıyorum artk

Eşimle konuşacam bu konuyu bakalım ne diyecek yeniyim ama dayanamıyorum artk
Doktorunlada konus.ayrica doktor nasil bi yöntem uyguluyoki benim bildigim tedaviler hep uyusturucu krem yada spreylerle.cunku onlarla acimadigina inaniyosun yeterince genisleme oluyo.

Doktorunlada konus.ayrica doktor nasil bi yöntem uyguluyoki benim bildigim tedaviler hep uyusturucu krem yada spreylerle.cunku onlarla acimadigina inaniyosun yeterince genisleme oluyo.
Kayganlaştırıcı önerdi doktorum böyle şeylerden hiç bahsetmedi parmak egzersizleri yaptim kendim ve esimin onları yaptım simdi pns egzersizindeyim ama zor oluyo yarısından çoğunu aliyom gerisi olmuyo

Back