esim yok arabam yok kayinpederim hastanede yatiyor onun yaninda. evde 2 kucuk cocuk var merkeze uzaktayim ne yazikki. en yakin zamanda goturmeye calisicam ama bakamam gibi diger kedim saldirmaya calisiyor o yuzden sahiplendirmek istedim.Veterinere götürün
kedi evleri pek ic acici durumda degil ama bi sorayim gelip alabiliyorlarmi aklima gelmedi tesekkurler.belediyenin veteriner hizmetleri olmuyor mu? orayı arayın derim, ya da bazı veterinerler sokak hayvanlarını ücretsiz muayene ediyor. şu aşamada ne olduğunu bilmeden kimse sahiplenmez ki. eve aldınız devamını getirin bari yazık.
esim yok arabam yok kayinpederim hastanede yatiyor onun yaninda. evde 2 kucuk cocuk var merkeze uzaktayim ne yazikki. en yakin zamanda goturmeye calisicam ama bakamam gibi diger kedim saldirmaya calisiyor o yuzden sahiplendirmek istedim.
veteriner masrafini karsilarim . hayvan derneklerine uye olanlar yazabilir mi resmini paylasip.
huylandim simdi:) baktim bembeyaz tuyleri gorunurdu di mi kucucuk zaten govdesi:/Geçenlerde ben buldum bir yavru kedi ..bit pire dolu zavalli. Kaşına kaşına, ağlaya ağlaya temizledim yikadim ancak o Pireler geçmedi.... yaralari da vardı pirelerden dolayi, belediyeyi aradım acil diye not aldılar 1.5 saatte gelip hayvan barinagindan aldılar.
Vermek istemezdim sahiplendirme daha iyi olurdu ama oyoe bir zaman yoktu... o Pireler yürüdükce ben kaşındim.
Beyaz tüylü bir kediydi... sadece eve getirdiğimde kafasini oksarken gördüm 1 tane huylandim ve yikamak istedim ... yikarken suyu gören pirelerin o (boyundan asagi yikadim)yüzüne burnun kenarlarına bir gidişi vardı anlatamam akin akin sudan kactilar ...işte o yüzden hem ağladım hem allaha dua ettim ne olur bana güç ver yikayabileyim diye ....teni islandigindan ete yapışan daha nice pire vardı zavallıda. ... baya temizledim tarakla yavaş yavaş ama kuruturken bile fönle Pireler hareket halindeydi.@bibibell
huylandim simdi:) baktim bembeyaz tuyleri gorunurdu di mi kucucuk zaten govdesi:/
anladim . tekrar baya inceledim de bembeyaz yuruyen yapismis birsey yok cok sukur.Beyaz tüylü bir kediydi... sadece eve getirdiğimde kafasini oksarken gördüm 1 tane huylandim ve yikamak istedim ... yikarken suyu gören pirelerin o (boyundan asagi yikadim)yüzüne burnun kenarlarına bir gidişi vardı anlatamam akin akin sudan kactilar ...işte o yüzden hem ağladım hem allaha dua ettim ne olur bana güç ver yikayabileyim diye ....teni islandigindan ete yapışan daha nice pire vardı zavallıda. ... baya temizledim tarakla yavaş yavaş ama kurutken bile fonle Pireler hareket halindeydi.
simdilik ayri odalardalar. yemek yiyor ama tuvaletini hic yapmadi onu arastiriyordum.. uyuyor sevince mırlıyor. ama ayakta durmasinda sikinti var, duramayip yana düşüyor. tek arka ayaklari degil tum bacaklarda güc yok.geçenlerde birisi konu açmıştı 2. bir kedi sahiplenmek istiyorum diye herkes ilk zamanlar birbirlerinden ayrı dursun sonra alışır evde ki kedi demişti. eğer bakmak sizin için sorun olmayacaksa ayrı odalarda tutabilirsiniz bir süre. bir de bizim veteriner evimize geliyor belki oradakiler de gelir..
simdilik ayri odalardalar. yemek yiyor ama tuvaletini hic yapmadi onu arastiriyordum.. uyuyor sevince mırlıyor. ama ayakta durmasinda sikinti var, duramayip yana düşüyor. tek arka ayaklari degil tum bacaklarda güc yok.
vermeye kiyamadim belediye gelip alacakti. yarin sabah veterinere kontrole goturecegim. insallah ciddi birseyi yoktur.
internetten arastirdim da genclik hastaligi diyor sinir sistemini vuruyormus esim gelecek 9 a kadar acikmis veteriner goturcem insallah. serum vitamin takviye yapiyorlarmis .Kim bilir dışarıda başına ne geldi kuzunun
internetten arastirdim da genclik hastaligi diyor sinir sistemini vuruyormus esim gelecek 9 a kadar acikmis veteriner goturcem insallah. serum vitamin takviye yapiyorlarmis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?