Acil yardim..

Denas14__

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
12.206
31.114
598
merhabalar,

sokakta yavru kedi buldum zor oldu almak yemek verdim, yemedi oyle miyavliyordu aci aci..

zor cikardim arabanin altindan, eve getirince farkettim cok kucuk ve sag arka ayagina basamiyor. incinmis gibi gozukuyor. evdeki kedim sevmedi, yuzune bakip kıhh yapiyor aslan gibi..

facebook kullanmiyorum yardimci olabilcek birileri varmi Kayseri deyim sahiplendirsek hayvan derneklerine uye olanlar bi yaziverse size zahmet.

belediyenin veteriner hizmetleri olmuyor mu? orayı arayın derim, ya da bazı veterinerler sokak hayvanlarını ücretsiz muayene ediyor. şu aşamada ne olduğunu bilmeden kimse sahiplenmez ki. eve aldınız devamını getirin bari yazık.

Veterinere götürün
esim yok arabam yok kayinpederim hastanede yatiyor onun yaninda. evde 2 kucuk cocuk var merkeze uzaktayim ne yazikki. en yakin zamanda goturmeye calisicam ama bakamam gibi diger kedim saldirmaya calisiyor o yuzden sahiplendirmek istedim.

veteriner masrafini karsilarim . hayvan derneklerine uye olanlar yazabilir mi resmini paylasip.

kedi evleri pek ic acici durumda degil ama bi sorayim gelip alabiliyorlarmi aklima gelmedi tesekkurler.

Bulunduğunuz ile bağlı belediyenin hayvan barınakları vardır. Beyaz masayı arayın ordan ilgili telefonları bulabilirsiniz

Geçenlerde ben buldum bir yavru kedi ..bit pire dolu zavalli. Kaşına kaşına, ağlaya ağlaya temizledim yikadim ancak o Pireler geçmedi.... yaralari da vardı pirelerden dolayi, belediyeyi aradım acil diye not aldılar 1.5 saatte gelip hayvan barinagindan aldılar.

Vermek istemezdim sahiplendirme daha iyi olurdu ama oyoe bir zaman yoktu... o Pireler yürüdükce ben kaşındim.

huylandim simdi:) baktim bembeyaz tuyleri gorunurdu di mi kucucuk zaten govdesi:/

Son düzenleme:
@bibibell

huylandim simdi:) baktim bembeyaz tuyleri gorunurdu di mi kucucuk zaten govdesi:/
Beyaz tüylü bir kediydi... sadece eve getirdiğimde kafasini oksarken gördüm 1 tane huylandim ve yikamak istedim ... yikarken suyu gören pirelerin o (boyundan asagi yikadim)yüzüne burnun kenarlarına bir gidişi vardı anlatamam akin akin sudan kactilar ...işte o yüzden hem ağladım hem allaha dua ettim ne olur bana güç ver yikayabileyim diye ....teni islandigindan ete yapışan daha nice pire vardı zavallıda. ... baya temizledim tarakla yavaş yavaş ama kuruturken bile fönle Pireler hareket halindeydi.

Son düzenleme:
anladim . tekrar baya inceledim de bembeyaz yuruyen yapismis birsey yok cok sukur.

geçenlerde birisi konu açmıştı 2. bir kedi sahiplenmek istiyorum diye herkes ilk zamanlar birbirlerinden ayrı dursun sonra alışır evde ki kedi demişti. eğer bakmak sizin için sorun olmayacaksa ayrı odalarda tutabilirsiniz bir süre. bir de bizim veteriner evimize geliyor belki oradakiler de gelir..

simdilik ayri odalardalar. yemek yiyor ama tuvaletini hic yapmadi onu arastiriyordum.. uyuyor sevince mırlıyor. ama ayakta durmasinda sikinti var, duramayip yana düşüyor. tek arka ayaklari degil tum bacaklarda güc yok.

vermeye kiyamadim belediye gelip alacakti. yarin sabah veterinere kontrole goturecegim. insallah ciddi birseyi yoktur.

Kim bilir dışarıda başına ne geldi kuzunun

hayvan severlere saygım sonsuz amaaaa
biti piresi varmı yokmu bilmeden nasıl alıp eve getiriyorsunuz bunu bir türlü anlayamıyorum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…