- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
E tabi ki.Selam kızlar,
özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum .Görüştüğüm sigorta şirketindeki yetkili kişi istediğim şartlara uygun teklifler hazırlayıp yüzyüze görüşmek için iş yerime gelecekmiş.
Telefonda fiyat bilgisi vermeyip yüz yüze detaylı konuşalım deyince bir şey diyemedim. fiyatlar yüksek gelirse filan sigortayı yaptırmayabiliyorum değil mi ?
Tabiiki , o sadece sizi yüzyüze daha kolay ikna edeceğini düşündüğünden gelmek istiyor :)Selam kızlar,
özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum .Görüştüğüm sigorta şirketindeki yetkili kişi istediğim şartlara uygun teklifler hazırlayıp yüzyüze görüşmek için iş yerime gelecekmiş.
Telefonda fiyat bilgisi vermeyip yüz yüze detaylı konuşalım deyince bir şey diyemedim. fiyatlar yüksek gelirse filan sigortayı yaptırmayabiliyorum değil mi ?
E tabi ki.
kadın teklifleri hazırlayıp geleceğim poliçeyi yaparız deyince birde ayağıma kadar gelecek ya bir tuhaf oldum yaptırmak zorunda mıyım diyeTabiiki , o sadece sizi yüzyüze daha kolay ikna edeceğini düşündüğünden gelmek istiyor :)
Şartlar uygun gelmezse yaptırmayabilirsiniz
Yaptırmak zorunda değilsin elbette ki ama keşke işyerime gelin demeseydin . Doğum Sigorta'sı eklenirse haliyle fiyatta artar .kadın teklifleri hazırlayıp geleceğim poliçeyi yaparız deyince birde ayağıma kadar gelecek ya bir tuhaf oldum yaptırmak zorunda mıyım diye
ben demedim zaten kendisi ısrar etti gelmesine gerek yoktu aslında ama işte pazarlama tekniği demek kiYaptırmak zorunda değilsin elbette ki ama keşke işyerime gelin demeseydin . Doğum Sigorta'sı eklenirse haliyle fiyatta artar .
doğum teminatı da ekletmek avantajlı oluyor değil mi ?Binevi Bohcaci hanimlar gibi düsün, Sana bir Paket hazirlar, örnekler gösterir, bakti orali olmuyorsun kisisel bir indirimli Paket uygulamasi saglamaya calisir, ha bunu kabul edip etmemek senin elinde :) Yani hic birseye zorunlu degilsin.
Aynen :)ben demedim zaten kendisi ısrar etti gelmesine gerek yoktu aslında ama işte pazarlama tekniği demek ki
doğum teminatı da ekletmek avantajlı oluyor değil mi ?
Binevi Bohcaci hanimlar gibi düsün, Sana bir Paket hazirlar, örnekler gösterir, bakti orali olmuyorsun kisisel bir indirimli Paket uygulamasi saglamaya calisir, ha bunu kabul edip etmemek senin elinde :) Yani hic birseye zorunlu degilsin.
yazı şeklin çok kötü canım yaaa hiç okunmuyor yazdıkların
Yazi sekli derken, hangi manada?
Benim sectigim yazi stili farkli, o da hafif kücük tiplemeye gecer, degistirebilirim sorun degil. :)benım yazdıgımda yazım puntosu farklı oldu neden acaba allah allah ,
diğer mesajlarım böyle olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?