• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Selam kızlar,

özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum .Görüştüğüm sigorta şirketindeki yetkili kişi istediğim şartlara uygun teklifler hazırlayıp yüzyüze görüşmek için iş yerime gelecekmiş.

Telefonda fiyat bilgisi vermeyip yüz yüze detaylı konuşalım deyince bir şey diyemedim. fiyatlar yüksek gelirse filan sigortayı yaptırmayabiliyorum değil mi ?

Birde sigortaya doğum teminatını da ekletmek istiyorum aylık ödemeleri çok mu yüksek olur ?

Selam kızlar,

özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum .Görüştüğüm sigorta şirketindeki yetkili kişi istediğim şartlara uygun teklifler hazırlayıp yüzyüze görüşmek için iş yerime gelecekmiş.

Telefonda fiyat bilgisi vermeyip yüz yüze detaylı konuşalım deyince bir şey diyemedim. fiyatlar yüksek gelirse filan sigortayı yaptırmayabiliyorum değil mi ?
E tabi ki.

Yanına gelmek bir pazarlama tekniği, bu kadar zahmet etmiş psikolojisi oluşturmak için.

Selam kızlar,

Tabiiki , o sadece sizi yüzyüze daha kolay ikna edeceğini düşündüğünden gelmek istiyor :)

Şartlar uygun gelmezse yaptırmayabilirsiniz

bu işler hep böyledir. onların belli kotaları oluyor. onları doldurmak için görüşmek yapmak zorundalar. atıyorum aylık 500 görüşme 250 satış gibi. yaptırmak zorunda değilsin.

Binevi Bohcaci hanimlar gibi düsün, Sana bir Paket hazirlar, örnekler gösterir, bakti orali olmuyorsun kisisel bir indirimli Paket uygulamasi saglamaya calisir, ha bunu kabul edip etmemek senin elinde :) Yani hic birseye zorunlu degilsin.

kadın teklifleri hazırlayıp geleceğim poliçeyi yaparız deyince birde ayağıma kadar gelecek ya bir tuhaf oldum yaptırmak zorunda mıyım diye :KK48:
Yaptırmak zorunda değilsin elbette ki ama keşke işyerime gelin demeseydin . Doğum Sigorta'sı eklenirse haliyle fiyatta artar .

Binevi Bohcaci hanimlar gibi düsün, Sana bir Paket hazirlar, örnekler gösterir, bakti orali olmuyorsun kisisel bir indirimli Paket uygulamasi saglamaya calisir, ha bunu kabul edip etmemek senin elinde :) Yani hic birseye zorunlu degilsin.
doğum teminatı da ekletmek avantajlı oluyor değil mi ?

doğum teminatı da ekletmek avantajlı oluyor değil mi ?

Ben Yurtdisinda yasiyorum, bir ara Fiyat önerisi istemistim. Bendeki kücüklügümden beri mevcut olan Göz hastaliklarimin nedeniyle özel Gözlük + Lens Paketi. SSK olarak bir cok Sigortalardan bir Örnek hesaplama istemistim, örnegin AOK Sigortasinda bir iki icerik avantajli olsa gerisi lüzumsuzdu, benim Sigorta ile görüstügümdede Fiyat biciminde pek barisik degildim, yüz yüze görüserek öbür Sigorta sirketlerin Paketlerini de bahsederek individüel kendime özel bir Paket olusturulmustu.

Simdi yasadaginiz Ülke de böyle imkanlar var mi hic bilmedigimden bu konuda yorum veya fikir veremeyecegim.

Psikolojik olarak etkisi altına almaya geliyor kemerlerini bağla . Otel konforunu sağlık hizmetleri bla bla gibi laflar sakın aldırma detaylı sor seni deli sanmaz. Biktirip yildirdim diye düşünme litfeeeen yoksa yanilirsin...gelecek bayan senin gibi kaç kişiyle görüşüyor hepsi kabul edip yaptırsa paraya para demezler.

Pazarlama tekniği işte. Insanlar böyle durumlarda karşısındaki insana hayır demekte zorlanıyor ve bunu bildikleri için de bu yola başvuruyorlar. Siz kendinizi baskı altında hissetmeyin, hiç bir şeye mecbur değilsiniz. Bütçenize uygun değilse kabul etmeyin.

yazı şeklin çok kötü canım yaaa hiç okunmuyor yazdıkların

Back
X