ACİL yardım

Kubra0001

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
3
0
16
Merhaba arkadaşlar düşüncelerini tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Yakın bi zaman da sağlık ocağına gittim düzensiz adet oluyorum adet oldum olalı 1 veya 2 defa Adet sancısı çekmişimdir onun dışındaki hiç olmuyormuşum gibi var ya da yok belli olmuyor sağlık ocağında doktora anlattım kist vardır büyük ihtimal ne kadar ağrı çekersen yumurtalıkların o kadar sağlam demektir senin çocuğun da zor olur bi baktır dedi hiç ağrı çekmeyen var mı ?

Senin çocuğun da zor olur ne demek keşke öyle cümle kurmasaymış..benim adetlerimde düzensiz bende hiç sancı çekmem nadir bir kaç kez ağır sancılı olmuştu onda da üşüttüm sanırım

Ben de genelde çok ağrılı geçirmem , bu kişinin ağrı eşiğiyle alakalı bana kalırsa yumurtalık ne alaka.. Kasıklarım ağrımıyor diye yumurtalığım mı zayıf :)) Valla jinekolojik muayenelerimde yumurtalarım gayet kaliteli , takılmayın sakın Aile hekiminiz mahalle bakkalından farksız yorum yapmış

Ben çok ağrı çekenin yumurtalıklarında bir problem vardır diye biliyordum. Yani kist falan olanların daha çok ağrısı oluyor galiba. Yani çevremde hep öyle gördüm.
Ayrıca benim de pek ağrım olmaz. Arada ağrır sadece. Endişelendim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…