Gebeliğe Hazırlık Acil yardım !!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fiskoskkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
55
24
28
Kızlar 3 gündür karnıma ara ara agrı giriyor dün gece sıtma tuttu we çatlatma iğnesi olalı 12 gün testte negatif çıktı merak ettiğim düşük yada ne bilim gebelik belirtisi degıldır dimi ???

Kızlar 3 gündür karnıma ara ara agrı giriyor dün gece sıtma tuttu we çatlatma iğnesi olalı 12 gün testte negatif çıktı merak ettiğim düşük yada ne bilim gebelik belirtisi degıldır dimi ???
Yok Can'ım degil olsa 10. Gün çıkardı hemen.Düşük olsa bile adı kimyasal gebelik olur.Kimyasal gebelik de böyle belirtili birşey degil sessizce ağrısız kanama olur gider.Onda bile gebelik testleri pozitif çıkıyor zaten.

Korktum bi an sadece bugün leke geldi çok az negatif çıkmasına rağmen sorayım dedim karın agrımı cozemedım zaten

Korktum bi an sadece bugün leke geldi çok az negatif çıkmasına rağmen sorayım dedim karın agrımı cozemedım zaten
Ben adetimin gelip gelmeyeceğini parmak kontrolüyle anlıyorum mesela.Leke geldi mi kontrol ediyorum baya yoğun kan geliyorsa adet olucam diyorum sabahına geliyor .Hatta yaşadığım düşükte de öyle anladım kimyasal gebelik oldugunu

Nasıl yani parmakla derken peceteyle sildim bişi yoktu iç çamaşırıma gelmiş bi kaç damla o kadar

Nasıl yani parmakla derken peceteyle sildim bişi yoktu iç çamaşırıma gelmiş bi kaç damla o kadar
Rahimden çıkmış mı artık diye vajinal yokla kendim kontrol ediyorum parmakla yani.Rahim ağzına kadar bakıyorum.Yumurtlama dönemi akıntıya parmakla bakılır ya o şekilde bakıyorum ve çok yogun kanama varsa adet olucam diyorum yani.Leke gelmişse bakabilirsin adet mi hamilelik mi anlarsın

Adetime daha var ama galiba bu iğne 14 günü gebelik yoksa söktürüyormuş bekleyelim bakalım

Adetime daha var ama galiba bu iğne 14 günü gebelik yoksa söktürüyormuş bekleyelim bakalım
İğne olalı 12 gün oldu demişsin.Zaten 10 gün sonra idrarda çıkıyor o yüzden dedim.Ben 3 kez kullandım.Hepsinde iğneden sonra 21. Gün adet oldum Test yaptırman daha iyi belli olmuyor günler çünkü

Selamlar eşimle 2.bebek düşünüyoruz deneme çalışmalarında başladık adet düzensizliğide oluyor ama yeni 1 hafta oluyor adetimin biteli dün gece denedik ayıptır söylemesi bugünde şeffaf sümüklü birşey geldi sizce tutmuşmudur

Eşinden gelen sıvıdır o :)

Değeri düşükse o sıra çıkmayabilir Tabiki herkesin yüksek olmuyor çünkü adet tarihi öncesi
Aynen öyle canımsın adet tarihimden önce yaptım çıkmadı 5 gün sonra tekrarlayınca hem idrarda hemde kanda çıktı çok şükür hiç bir belirti yaşamadım suan da öyle belirtim felan yok hatta adetime war daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…