Acil yardım

cvdr3457

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
18
Hanımlar 17 yaşındayım konu açtım bir kaç kez adetle ilgili düzensizlik vardi sogan kürü denemek istedim 27 haziran akşam içtim 28 haziran sabah da içtim o gün 4 de adet oldum hormon testi yaptrdm tuylenme için ama adetsizken yapıldı normaldi küçük kistler vardi sogan kuru başladım ama böyle iki kere içtikten sonra oldu acaba o mu ise yaradi yksa olacağım mı varmış

Bakar misiniz

Merhaba canim kesinlikle sogan suyunun etkisi.. kullanmaya devam et 15 gün boyunca. Benimde gecen sene 4,5 cmlik kistim vardi doktor dogum kontrol hapi verdi 3 ay kullan eger kaybolmazda ameliyat dedii ....
Fakat ben sogan suyunu yaptim ve sonra ki ay kontrolumde kistim tamamen yok olmustu

Ibrahim saracoglundan dinlediğim kadarıyla adet olunca bırakılıp sonra adet bitince iki gün sonra 15 tekrar yapin dedi ben bıraktım adet bitince tekrar yapicam inşallah düzelir sizinki gibi çok mutlu oldum sizinkilerin yok olmasına ☺

Canim ben sadece 1 kere kullanmistim. Ben adetim başladıgı gibi icmeye baslamistim. Normalde 5 süren adetim tam 12 gün sürdü nasıl bir temizledi belli degil yani. Umarim sende iyi bir sonuc alirsin..
Sevgiler :)

Canim ben sadece 1 kere kullanmistim. Ben adetim başladıgı gibi icmeye baslamistim. Normalde 5 süren adetim tam 12 gün sürdü nasıl bir temizledi belli degil yani. Umarim sende iyi bir sonuc alirsin..
Sevgiler :)
Umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…