- Emoji Skoru
- 3.369
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Muzlusutumsu
-
Tabiki de öyle bi durum değil. Kendimden sevgimden yana hiç bi şüphem Yok sadece öyle bi durumda klasik Türk erkeği nasılsa bu cepte moduna girmesinden korkuyorum. Yoksa benden vazgeçmediği sürece asla ondan vazgeçmemSadece merakımdan soruyorum. Sevgilinizle cinsel bir takım şeyler paylaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Zar orada durunca hiç birşey yaşamamış mı sayılıyorsunuz? Sonuçta kanıt olmuyor ya ortada hani...
Yorum yapmak zorunda değilsiniz. Dalga geçmeye gerek yok
Tabiki de öyle bi durum değil. Kendimden sevgimden yana hiç bi şüphem Yok sadece öyle bi durumda klasik Türk erkeği nasılsa bu cepte moduna girmesinden korkuyorum. Yoksa benden vazgeçmediği sürece asla ondan vazgeçmem
Yok canım o isler öyle olmuyo .Bak şimdi herhalti yiyosun ,sonra düğüne bilmemkacgun kala dikiliomusta bilmemneymis kaç tane topik gördüm bununla ilgili , açık açık soylesenize niye kandiriyosunuz bi ömür paylasicaginiz insanı?Haksizmiyim? tabi yalan üstüne kurulan evlilikten ne kadar Hayır gelir ne kadar sürerse. ...Sadece merakımdan soruyorum. Sevgilinizle cinsel bir takım şeyler paylaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. Zar orada durunca hiç birşey yaşamamış mı sayılıyorsunuz? Sonuçta kanıt olmuyor ya ortada hani...
Yok canım o isler öyle olmuyo .Bak şimdi herhalti yiyosun ,sonra düğüne bilmemkacgun kala dikiliomusta bilmemneymis kaç tane topik gördüm bununla ilgili , açık açık soylesenize niye kandiriyosunuz bi ömür paylasicaginiz insanı?Haksizmiyim? tabi yalan üstüne kurulan evlilikten ne kadar Hayır gelir ne kadar sürerse. ...
bir musibet bin nasihatten iyidir Demişler demekki beni kendime getirecek olayda bulmuş. Bir daha mı aslaDoktorun muayene ederek, tıbbi bilgisi ile kızlık bozulmamış tanısına değil de bizim buradan fal bakar gibi yaptığımız yoruma mı inanacaksın?
Doktordan iyi bilecek değiliz ama ilerde sorumluluğunu alamayacağın şeyler yapmasan iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?