Acil yardım

Elle temasla kan gelmesi?
Temastan ote olmus o.
Doktora zar icin gitmek?
Ah ahh yaslar kucuk...
Pisman olacagin bi sey yapma, hatta hicbi sey yapma sen.

Off nedir su zar muhabbeti ya... Neymis bu bu kadar.

Tabiki de öyle bi durum değil. Kendimden sevgimden yana hiç bi şüphem Yok sadece öyle bi durumda klasik Türk erkeği nasılsa bu cepte moduna girmesinden korkuyorum. Yoksa benden vazgeçmediği sürece asla ondan vazgeçmem

Yorum yapmak zorunda değilsiniz. Dalga geçmeye gerek yok

Kadınlarımız kendilerini hala şu zarmıs zartmıs zurtmus muhabbetlerini yapmak zorunda hissettiği müddetçe, kendi değerlerinin bundan ibaret olmadığını anlatmak amacıyla yorum yapmak zorundayım evet.

Hayır bakın sorumdan hiç birşey anlamamışsınız. Sizin onu ne kadar sevdiğinizle ilgili hiç birşey sormadım. Tekrar okuyun lütfen. Bu arada Türk erkeği dediklerimizin de algılarını az çok şekillendiren bizleriz. Biz bakirelige namus, aşırı değerli, hayati birşey gibi bakmıyor olsak, kendimizi zeka karakter olarak başka şeylerden oluşan 'degerli' bir birey gibi görebilsek onlar da zar parçasını sorgulayabilecek hadsizligi gösteremezlerdi. Anlatabildim mı? Siz her halinizle değerlisiniz. Bir erkeğin ne düşündüğüne göre kendinizi sekillendirmeyin. Herkesin karakteri kendini bağlar.

Yok canım o isler öyle olmuyo .Bak şimdi herhalti yiyosun ,sonra düğüne bilmemkacgun kala dikiliomusta bilmemneymis kaç tane topik gördüm bununla ilgili , açık açık soylesenize niye kandiriyosunuz bi ömür paylasicaginiz insanı?Haksizmiyim? tabi yalan üstüne kurulan evlilikten ne kadar Hayır gelir ne kadar sürerse. ...

Yav nedense bu 18lik 20lik kızlar zamanı gelince yaşamak isterim diyor eyvallah ama kan man geliyor hemen panik havası eyvah eyvah! Yok hamile kaldım mı? Eminim öyle bir durum olsa açacağın konu sürtündük hamile miyim olurdu...

Kadınlar nasıl kendi kendilerini düşürüyorlar. Bana göre karşı tarafın bunu sorması bile çok saygısızca. Oldu ki konu bir şekilde açıldı , bu tarz basit ve yalancı yöntemlere kaçmak asıl namussuzluk. Su zihniyetin bitmesi için daha rahat 150 yıllık bir sure lazım ne yazık ki. Ne diyeyim ki daha.

Zar orda durunca yediğiniz haltlar yok sayılıyor zaten. İlerde evleneceğin kişiye de kimsenin eli elime değmedi dersin artık. Hadi hayırlı olsun.

Doktorun muayene ederek, tıbbi bilgisi ile kızlık bozulmamış tanısına değil de bizim buradan fal bakar gibi yaptığımız yoruma mı inanacaksın?
Doktordan iyi bilecek değiliz ama ilerde sorumluluğunu alamayacağın şeyler yapmasan iyi olur.

Temas dokunmak demek degil mi,
Dokunmayla nasil kan gelir ki.
Burada iliski yasadim demiosun dr a solemissin ama,
Diyosun ki" dr zar sapasaglam-- bir dahaki iliskinde-- kan gelir " dedi.
Iliski yasadim desen kim sana ne diyecek bize ne..

bir musibet bin nasihatten iyidir Demişler demekki beni kendime getirecek olayda bulmuş. Bir daha mı asla

Ben darbe almıştım ve bildiğin şarıl şarıl kanamıştı. Doktora gittiğimde sadece zedelendiğini söylemişti kanama vajen içinde değil daha dış bölgede gerçekleşmiş. Öyle bir durumdur kafana takma doktor sana yalan söylemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…